InterLogic

Львів, Хмельницький, Гданськ (Польща), Орхус (Данія)

13 грудня 2023 11:04

Anton Bondarenko, .Net Developer

Пост стосується компанії Netminds (InterLogic), яка обдурила мене за гроші. Netminds це та ж сама компанія, що й Interlogic. Один власник. Netminds вирішили не продовжувати співпрацю через 2,5 місяці. Згідно з договором, Netminds повинні були повідомити мене про розірвання за один календарний місяць. Я мав працювати до кінця 2023 року. Але компанія вирішила розірвати контракт 14 листопада, через два тижні після 1 листопада. Пізніше Netminds мережі змінили своє рішення і 7 листопада розірвали договір. Netminds вирішили заплатити мені лише за 7 днів, але я не погодився з їхнім рішенням, оскільки вони порушили контракт. Я проконсультувався з юристом, і він надіслав Netminds запит на оплату. Netminds не прийняв запит на оплату двох інвойсів, які мені заборгували. Вони обдурили мене і нічого не заплатили. Мій адвокат готує позов про стягнення з них грошей. Я наполегливо рекомендую всім уникати Netminds (InterLogic) і не співпрацювати з ними. Якщо компанія стверджуватиме, що я брешу, я буду змушений опублікувати онлайн докази, які підтверджують мою позицію.

7 коментарів

Доброго дня, Андрію. Надаю відповідь на ваш коментар.

1. По перше Netminds і InterLogic мають одного власника. Як мені казав власник, юридично це різні компанії, а по фатку одна й та сама.

2. Надсилаю вам також пункти контракту з Netminds. Прошу звернути увагу на другий пункт про термін розірвання договору. Там немає такого, що контракт може бути розірваний за один день. Прошу звернути увагу на перший та другий пункт контракту

Ви стверджуєте, що я не пройшов пробний період, який мав бути 3 місяці. То мені навіть не виплатили гроші за останні 14 днів пробного періоду, не кажу вже про порушення термінів розірвання договору.

3. Також додаю висновок юриста. Висновок юриста на польській мові, бо співпрацювали в Польщі. Якщо коротко, то у висновку йде мова про порушення термінів розрівання контракту. Такой юрист прийшов висновку, що Netminds порушував податкове законодаство Польщі бо B2B контракт подібний до контракту у найму.

висновок юриста
imgur.com/L5ANp9E

Підтримали: S S

Антон, мені важко коментувати усні розмови з власником учасником яких я не був. Знаю лише що Ви ніколи не працювали в InterLogic. Вам краще спілкуватись із представниками Netmids.

Я не й не стверджував, що працював в InterLogic. Хоча емейл в домені InterLogic мені створювали. Андрій, ви ж в курсі того, що я наче б то не пройшов пробний період в Netminds. Ви працюєте в InterLogic. Звідки тоді InterLogic в курсі того, що я не пройшов пробний період в Netminds? Виходить, що Netminds передав мої особисті дані Вам та InterLogic. InterLogic та Netminds разом порующують Европейські закони та директиви про заборону поширення персональних даних?

Плюс ваші рекрутери шукають людей для Netminds. Тому пропоную далі не продовжувати дискусію з приводу того, що це дві різні компанії. Якщо треба, то можу викласти докази того, що ваші рекрутери шукали людей для Netminds

Ну більшість висновків можна зробити з Вашого коментаря. Також коли виникла така потреба — зателефонував і спитав у Магди, ми з нею колись працювали разом :-) Але мені більше нема що додати до вже написаного. Тому бажаю вам найшвидшого вирішення цієї ситуації із Netminds.

Доброго дня, Антоне. Хочу зазначити, що Netminds і InterLogic — це дві різні компанії. Ви мали підписаний контракт з Netminds і, наскільки мені відомо, не пройшли випробувальний термін. Ваші очікування щодо додаткових відшкодувань не покриваються підписаним договором B2B. При цьому ви отримали винагороду за надані послуги за період співпраці. Сподіваюся, суд вирішить усі спірні питання між вами та Netmind.

Підтримали: Orest Mykhaylovych