Мій досвід роботи QA в ILS триває вже 3 місяці, і враження дуже позитивні. Компанія приваблює своєю відкритістю: комунікація прозора, немає жодних бюрократичних бар’єрів, а з будь-яким питанням чи ідеєю можна прийти напряму до керівництва
Оскільки робота повністю віддалена, а графік максимально лояльний і гнучкий, для мене це стало ідеальним варіантом. Як мамі
Працюю в компанії вже три місяці, і поки мій досвід дуже позитивний. Колектив тут справді дружній та підтримуючий — завжди легко звернутися за допомогою чи порадою. Онбординг був плавний, добре організований і без зайвого стресу, що значно полегшило адаптацію. Окремо хочеться відзначити адекватний та відкритий
Працювати в компанії справді комфортно. Тут хороша атмосфера, адекватна комунікація та приємний колектив, де люди готові допомогти й підтримати. QA-команда дуже сильна — багато крутих спеціалістів, з якими приємно працювати та розвиватись.
Подобається і сам продукт: цікаві задачі, постійний розвиток і відчуття, що твоя робота реально впливає на результат. Видно, що компанія не стоїть на місці й постійно рухається вперед.
Також варто відзначити підхід керівництва — завжди є відкритість до ідей, нормальна комунікація та довіра до команди. Є гнучкість у графіку, комфортний work-life balance і загалом здоровий робочий вайб.
Для мене це місце, де справді приємно працювати щодня.
Нещодавно приєдналася до команди, і поки що враження дуже круті. Найбільше оцінила онбординг — все настільки чітко розписано в документації, що зайвих питань майже не виникає, а якщо що, колеги завжди на зв’язку і без проблем допомагають розібратися.
Дуже вдячна менеджменту за людяність. Класно, що керівництво справді цікавиться твоєю думкою щодо покращення якості процесів, а не просто очікує виконання тасків. Відчуваєш, що ти не просто ресурс, а частина команди.
Дуже цінний підхід!