Intellias

понад 1500 спеціалістів
Київ, Львів, Івано-Франківськ, Ужгород, Загреб (Хорватія), Краків (Польща), Лісабон (Португалія), Малага (Іспанія), Пуне (Індія), Софія (Болгарія), Colombia

12 грудня 2023 16:23

Олександр Вартанов, Lead Product Designer

Мав негативний досвід. На лінкедині написала мені рекрутер Тетяна Маркевич, запропонувала позицію Lead UX Designer. Зустріч проводила колега, Квітослава Светлицька, котра в кінці 40 хвилинного інтерв’ю повідомила що вакансія вже закрита та вони не розглядають більше кандидатів.
Я запитав у Тетяни, чому не повідомили про такий процес на початку інтерв’ю, ось її відповідь:

«На момент проведення HR колу вакансія була актуальна і досі актуальна, але були кандидати, які раніше почали процесинг і зараз на другому етапі, тому поки нових кандидатів не переводимо на наступний етап, але якщо з поточних кандидатів ніхто не пройде, ми зможемо продовжити процесинг. Тож ми про Вас пам’ятаємо і в разі поновлення розгляду одразу з Вами сконтактуємо і продовжимо наш процесинг, якщо Вам буде актуально.»

По факту витратив 40 хвилин на те щоб бути рядочком в CRM 🤷🏻‍♂️

Підтримали:  Kateryna Petrova Jeka Alibasov

Вітаємо, Олександре! Дякуємо, що поділилися своїм відгуком, нам важливо отримувати зворотний зв’язок. Наша команда уважно ставиться до кожного кандидата. У цьому випадку ваша співбесіда відбувалась паралельно з іншими кандидатами, які перебували на фінальних етапах інтерв’ю. У майбутньому ми намагатимемося організувати чіткішу та швидшу комунікацію. Сподіваємось на ваше розуміння, а також на можливість подальшої співпраці.