6 грудня 2022 12:16
Минулого тижня підійшов к кінцю мій випробувальний термін в Інтелліас, і також хочу залишити відгук.
Ропочну з початку, рекрутинг був швидкий та приємний, рекрутерка Анастасія Гладун була дуже привітньою і максимально детально розповіла про компанію та вакансію. Всі фідбеки були отримані в час, до того ж дуже швидко. Особливо мене приємно вразило, що фінальний результат мені повідомив по телефону мій майбутній менеджер.
На період онбордингу (весь перший місяць!) за мною був закріплений Team Buddy — людина, яка вводила в курс діла та розповідала усю необхідну інформацію, проводила регулярно мітинги, знайомила з людьми. Зустрічі з менеджером також регулярні та продуктивні. Від команди я в захваті, перший місяць я жила з думкою про те, що Інтелліас набирає найкрутіших та найприємніших спеціалістів та спеціалісток!
Також мене вражає прозорість компанії, наскільки щиро та відкрито ТОП-менеджмент компанії розповідає про новини та цілі на регулярних зустрічах. Наявність різноманітних проєктів дозволяє обрати те, що до душі у рамках Інтелліасу. Також для кожного співробітника складаються плани персонального розвитку, завдяки яким можна розвиватися як у своєму напрямі, так і обрати інші стеки або взагалі спеціальності.
Процеси всі налагоджені, але при цьому гнучкі. Про цю компанію дійсно можу сказати, що тут people over the processes. Люди в Інтелліаса завжди пріорітет № 1. Компанія допомагає співробітникам як фізично (релокація в безпечніші місця, фінансова допомога, компенсація на придбання старлінків та генераторів), так і морально (вебінари з психологами, регулярні зустрічі з ейчарами, можливість взяти тривалу відпустку для перезагруження). Також в захваті від того, який внесок робить Інтелліас в нашу спільну перемогу: на сьогоднішній день вони самостійно задонатили майже 20 мільйонів гривень! При цьому допомагають з екіпіруванням мобілізованим співробітникам, допомагають ВПО.
В Інтеаллісі є своя внутрішня валюта, якою колеги можуть дякувати одне одному. На цю валюту можна купувати різний мерч або донатити його на армію :) Пакет бенефітів також різноманітний, і кожен зможе обрати те, що йому більше подобається. Звісно, то не головне, але приємний плюс.
Офіси наразі активно розвиваються, що дуже круто у контексті блекауту. Всі офіси обладнані старлінками та генераторами. Особисто я була в двух офісах в Одесі, обидва дуже просторі, сучасні та комфортні для роботи.
Підсумовуючи, недаремно компанія знаходиться у топі кращих роботодавців країни. Рекомендую Інтелліас усім, хто в пошуку стабільної роботи з цікавими проєктами, відсутністю мікроменеджменту та можливістю розвиватися!