1 листопада 2021 16:05
Доброго дня, Intellias.
Спасибі за відповідь. Перш ніж написати відгук написав ейчару з пропозицією зателефонувати інтерв’юерам мені і вибачитися. Дзвінка не було. В результаті маємо відповідь, де ви запевняєте мене що ваші інтерв’юери не хотіли мене образити, і що я просто все не так зрозумів. А як можна зрозуміти панібратство? Раджу перевіряти ще раз професійний рівень ваших інтерв’юерів. Фрази «у нас тут величезні SDK на кілька гігабайт », «вам буде важко», «нам дали маленький шматочок коду розбиратися», наводять мене на думку що TomTom платить за те, що з їх кодом розбираються, та розбиратися їм важко — що зрозумiло якщо нещодавно увійшов до ІТ. Також мав розмову з професіоналами Java — вони не ставлять таких питань на співбесідах щодо внутрішнього устрою масивів Java.
З огляду на те, що інтерв’юери є обличчям компанії, рекомендую вам створити правила проходження інтерв’ю і зобов’язати всіх інтерв’юерів дотримуватися їх.