28 жовтня 2022 16:18
Працювала в компанії 1,5 роки і навіть не думала йти, якби не переїзд і всякі особисті обставини.
Про компанію можу написати тільки хороше:
— легка і абсолютно відкрита комінукація
— цікаві, приємні і загалом хороші люди працюють в компанії, в тому числі лідершіп. Познайомитися і працювати з вами для мене було надзвичайно приємно
— тут є можливість і це навіть дуже підтримується — вчитися, розвиватися і ставати кращим в своїй справі
— всякі плюшки є і вони класні — страхівка, ланчі, класний офіс — все, що потрібно і навіть дуже потрібно — компанія надає сповна.
— компанія проявила себе дуже гідно з початку війни. Підтримка працівників була абсолютна щира і не тільки на словах
— Join the family — це не просто маркетинговий пустий лозунг. Справді, дуже щира, дружня компанія, де ти відчуваєш що працюєш не НА компанію чи CEO, а разом.
Для мене це, напевно, було найкраще місце роботи. Надіюся ми ще не раз десь зустрінемось. Дуже раджу Intelliarts всім, хто розглядає його як нове місце роботи