Intellectsoft

Київ, Львів, Богота (Колумбія), Баку (Азербайджан), Варшава (Польща), Лондон (Велика Британія), Маямі (США), Нью-Йорк (США), Осло (Норвегія)

31 жовтня 2023 17:52

Yuliia Bilyk, Junior Project Manager в Intellectsoft

Я switcher, яка була журналісткою і мріяла потрапити в ІТ в розпал війни та перегрітого ринку кадрів ще й на посаду Project Manager. На щастя для мене, ця історія має щасливий кінець.

Мені дуже поталанило натрапити на вакансію від Intellectsoft. Під час відбору я пройшла 5 етапів, спілкувалася з рекрутером, PM, Delivery Director, потім була співбесіда разом з іншими кандидатами, а потім ще одна з PM. Трішки тривалий процес, але це все має сенс, оскільки компанія дуже турбується, щоб знайти людей, які поділяють їхні цінності. Під час цього процесу рекрутер Тимур весь час тримав мене в курсі справ, тож у мене ні на секунду не з’являлася думка, що про мене забули. Як мені сказали, конкурс був 600 людей на місце. З них відібрали двох, серед яких опинилася і я.

Тут є страховка, багато відпустки, я вже скористалася можливістю придбати курс на Udemy. Можливо, такі речі є звичністю для ІТ, але після журналістики для мене це ковток свіжого повітря. А ще тут є HR-партнери, які здатні замінити тобі психолога:)

Приємно, що навіть у важких умовах і через війну, і через ситуацію на світовому ринку, компанія все ж готова інвестувати в розвиток нових працівників, які приходять до них зовсім зеленими. Я успішно пройшла випробувальний період, спостерігаючи за старшими колегами. А зараз вже маю власні проєкти і сподіваюся на подальший розвиток у компанії.