Ужасные впечатления от взаимодействия с рекрутером Анной Школоковой —
Человек ни в переписке ни на встрече не может обратиться по имени — то я Алексей, то имя пишется с тремя ошибками. Извиняться за это не считает нужным — все как бы путем.
Встреча не назначается «нормальным образом» — во встречу знакомство приглашены двое сторонних людей из разных организаций. Кто это и что за формат — кандидату объяснять, конечно, не обязательно, все и так должно быть понятно.
От переписки на украинском — попадаешь на митинг «с польским коллегой» на русском. Для меня не проблема, но для многих ред флаг.
Рекрутер — лицо компании и лицо у этой компании страшненькое
Працював у компанії по ремоуту перед початком ковіду з кінця осені 2019 року через аутстаф на американські сервісні компанії. Правда прийшлось відпрацювати першу неділю в київському офісі, але готель та квитки були оплачені компанією. Також надавалась хороша продуктивна техніка, краща, ніж на попередній роботі.
Клієнту потрібні були сеньйорні розробники, які могли б самостійно справлятись з завданнями з мінімальним менеджментом. В мене з цим проблем не було, що було дуже добре для мене і для компанії, в мене була мінімальна кількість мітингів, лише сінкапи та демки, що дозволяло концентруватись на роботі і виконувати роботу вчасно, а то й і навіть швидше.
В свою чергу це круто попрацювати по аутстафу в іншій компанії, де всі колеги живуть в штатах, я був приємно здивований, не дивлячись на мій великий досвід в міжнародних компаніях. Мене приємно здивував кредит довіри, який мені одразу надали, я швидко став одним із топ контрібюторів в їх внутрішній фреймворк, а згодом і пропрацював лідом на багатьох проектах, де заодно встиг і помейнтейнити продакшн сервери.
Йшов 2023 рік і в мене не вистачало навантаження на повні робочі тижні, але мені продовжували платити повну оплату, і я розумів, що рано чи пізно так тривати не зможе (компанія згодом вимушена була провести певні скорочення), тому я відгукнувся на іншу вакансію з європи, ще до скорочень.
Тому можу сміливо радити компанію для сеньорних спеціалістів, в яких може бути шанс попрацювати з міжнародними командами. Менеджмент компанії дуже приємний, умови роботи мені сподобались беручи до уваги на мій попередній досить довгий досвід роботи в ІТ.
Лучшая компания в городе. Я в Интего — 6 лет, 3 разных заказчика внутри компании.
О качестве компании говорит количество людей, которые здесь работают больше 5 лет и количество людей, которые сюда возвращаются после ухода в другие компании.