17 листопада 2025 19:13
Мій кейс з працевлаштування напевно зможе надихнути) Все пройшло гладко та оперативно. Після знайомства з вакансією традиційна для таких випадків розмова з НR, потім за безпосередньої підтримки з боку команди пройшла співбесіда з профільним фахівцем та Ву-а-ля! Пропозиція договору.
Після півтора року можу відзначити, що компанія дуже динамічно розвивається, досить широкий спектр IT фахівців крім команди внутрішніх процесів (деяких спеціальностей я навіть не знав) . Атмосфера позитивна, підтримка в галузі технічного забезпечення співробітників, кар’єрного зростання та всілякі традиційні плюшки. Ну а для любителів поспілкуватися і будь-якого руху — регулярні івенті та привітання. Зростаємо разом.
Сергію, дякуємо тобі за такий теплий і щирий відгук)
Дуже приємно чути, що твій шлях у InsulaLabs був комфортним, а процес зрозумілим і швидким.
Особливо цінно, що після півтора року в команді ти відзначаєш наш розвиток, різноманіття спеціалістів і атмосферу всередині.
Ми справді багато вкладаємо в те, щоб кожному було зручно та комфортно і дуже раді, що ти це відчуваєш.
Дякуємо за довіру та за те, що ростеш разом із нами 💚