26 жовтня 2025 14:23
Мав доволі дивну комунікацію з цією компанією.
Відправив CV, рекрутер надіслала форму для проходження де в тому числі треба було записувати відео. Заповнив, відправив, через якийсь час написали що не підходжу.
Попросив видалити ці записи, але після цього повний ігнор зі сторони рекрутерки.
Доброго дня, Олексію!
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — нам щиро прикро, що у вас залишилося таке враження від комунікації.
Хочемо запевнити, що всі матеріали кандидатів, включаючи відео з форми, зберігаються в нашій системі обмежений період і автоматично видаляються протягом 30 днів після завершення етапів відбору. Ваші дані так само були видалені відповідно до цього процесу.
Можливо, ми не надали вам оперативного підтвердження — і ми перепрошуємо, якщо це створило відчуття ігнору. Ми точно не залишаємо такі запити без уваги та обов’язково переглянемо внутрішню комунікацію, щоб у майбутньому реагувати швидше.
Бажаємо вам успіхів у подальшому пошуку можливостей та дякуємо, що знайшли час залишити відгук.