Insoftex

Львів, Остін, США, Франкфурт, Німеччина

Не працював в даній компанії, та, навіть попри це, негативні враження таки склались.

Пройшовши перший етап чи декілька етапів (це було більше року тому) співбесід, отримав ігнор на декілька днів. А згодом отримав сповіщення про потенційний проект і прохання заестімейтити, після естімейту — знову ігнор.
Ось щойно (через ще декілька місяців) отримав ще один проект на естімейт.

Не знаю наскільки це хороша компанія, якщо вони просять естімейтити проекти людей, які в них навіть не працюють, висновки робіть самі)

Підтримали: Andrey Unknown

Дякуємо за Ваш фідбек, Богдан. Сподіваємося, Ваші враження вже покращилися.
Як ми обговорили, коли в нас є можливість, ми надсилаємо кандидатам попередній опис проекту з характеристикою типових задач та питань від замовника. Це хороша можливість для наших кандидатів самостійно швидко перевірити, чи їхні навички та досвід відповідають вимогам проекту. А також оцінити, чи проект буде їм цікавим.
Ми вдячні за Ваш відгук. Це допоможе нам в подальшому чіткіше комунікувати такі деталі.

Перейти до дискусії

Я працюю Leadgen менеджером в компанії вже більше двох років і дуже задоволена своєю роботою. Процес найму був дуже приємним і професійним. Рекрутер, а тепер подруга Олена, допомогала мені на кожному етапі, пояснювала всі деталі і відповідала на всі мої запитання.
Команда тут дуже дружня, а керівник завжди готовий допомогти.
Робота з клієнтами з Європи та Америки дуже цікава, оскільки ми співпрацюємо з різними компаніями та вирішуємо різні задачі. Це дозволяє дізнатися більше про міжнародний бізнес та отримати цінний досвід. Крім того, є всі умови для кар’єрного росту, що дає змогу розвиватися і досягати нових висот.

Підтримали: Олена Ліфанова

Проходив співбесіду з Михайлом на позицію Senior Python Engineer. Залишилися найпозитивніші враження. Отримав чесний фідбек, відчув високий рівень емпатії і конструктиву. Крім того на наступний день talent manager підготував профайл на основі мого CV, що дуже приємно вразило. Адже всі інші просять самому заповнити профайл))

Підтримали: Олена Ліфанова

Олександре, щиро Вам дякуємо за відгук.
Дуже цінуємо Вашу оцінку
Бажаємо Вам успіхів і будемо раді співпраці у майбутньому)

Перейти до дискусії

Проходив першу співбесіду і враження залишилися тільки позитивні. Керівник компанії дуже детально розказав про поточні проекти і їх галузі. Приємно здивувало питання про досвід до IT — в компанії намагаються зрозуміти професійність кандидатів і підібрати найкращі проекти для них)

Підтримали: Олена Ліфанова

Just had an interview for software developer position with the recruiter and head of the company and first impressions are amazing. I feel that this company has respect for freedom and flexibility of their employees. Can’t wait to start working with these amazing people.

Підтримали: Олена Ліфанова

Проходив співбесіду на позицію Scrum Master (With Quality Control) в компанії Insoftex. Враження від процесу залишилося виключно позитивне, рекрутер Олена завжди вчасно відписувала і давала відповіді на всі мої запитання.
Співбесіду проводив директор компанії Михайло.Планувалося, що це буде коротке ознайомче інтервю, однак, Олена попередила, що варто виділити до години часу. Спілкуванням з Михайлом я дуже задоволений, він чітко описав проект, очікування від кандидата і принципи роботи компанії, ми проговорили мій досвід і технічні навики. Загалом, бесіда була цікава і по суті, Михайло справив враження приємного співрозмовника, разом з тим відчувається, що у людини хороший технічний бекграунд.
Попрацювати з Insoftex мені не довлеся, але думаю це був би хороший і цікавий досвід.

Підтримали: Олена Ліфанова

Дякую, Руслане, за гарні слова! Бажаю професійного успіху.
І сподіваюсь на співпрацю в майбутньому)