18 грудня 2025 18:08
Працюю в Insiders вже місяць. За цей час отримав досить позитивний досвід. Великий привітний колектив, цікаві проєкти, відповіли на всі питання при влаштуванні. На співбесіді почувався комфортно, ніхто зверхньо не реагує якщо щось не знати. Проживаю на корпоративній квартирі, задовільняє всі потреби.
Працюю в Insiders вже місяць
Mykola Kashubyak (Mykola Kashubiak), вам варто тоді дізнатись, що компанія «Insiders» раніше називалася «Vision of Intellect», а ще раніше — «NextOne Technologies». Про це писав ще в перший тиждень після реєстрації ТОВ «ІНСАЙДЕРИ».
Ви можете це додатково перевірити, розпитавши колишніх співробітників компанії «Insiders» в LinkedIn.
Про компанію «NextOne Technologies» я дізнався з цього посту в LinkedIn.
Згаданих менеджерів, Остапа та Михайла, судили за шахрайство з технікою Apple. Ви можете це перевірити — ось навіть є вирок: «Вирок № 99844815, 23.09.2021, Сихівський районний суд м. Львова».
Ось ще відгуки про Остапа.
Разом з Остапом і Михайлом також судили Андрія (Макієвич Андрій). Ось посилання для перевірки.
Ось відгуки Андрія (Andriy Mykiyevych) про компанію «Insiders»:
Попередніх аргументів має бути достатньо, щоб уникати компанію «Insiders», але ось ще:
Потенційним кандидатам буде корисно порозпитувати колишніх співробітників компанії «Insiders» в LinkedIn, щоб все перевірити.