3 жовтня 2025 18:25

Ілля Яворський

На рахунок вакансій Trainee/Junior frontend:
хотів би поділитись своїм досвідом адже думаю що він збереже час всім хто думає подаватись на цю вакансію. Я думаю не секрет що вона висить кожен день і постійно набираються люди неважливо скільки їх, потім вони проходять так звану технічну співбесіду а потім ідете в офіс на так звані 2 випробовувальні дні щоб зробити тестові на які я думаю всім начхати. Зразу кажу що тут ШІ ні до чого і то як ви пишете код теж нікого не цікавить головне щоб був вигляд роботи і щоб ранилось. А в кінці просто дають офер на якусь символічну суму яку можна заробити за тиждень роботи баристою, і ніяких можливостей гнучкого графіку нема, а казали що будуть відпускати на пари щоб здавати лабораторні , але в кінці дня це були просто слова

Ілля, добрий день! Дякую вам за відгук та час який ви приділили стажуванню в нашій компанії.

Так, в нас справді завжди відкриті вакансії trainee/junior адже постійно зʼявляються нові проєкти, на які ми шукаємо нових розробників (що свідчить про якісну роботу нашого sale відділу🙂).

2 випробувальні дні в компанії це дуже важлива частина хайринг-процесу, яка допомагає нам вивчити практичні навички кандидата, а також кандидату дає змогу ознайомитись із середовищем та робочою атмосферою у компанії.

Щодо суми оферу, то ми пропонуємо середньостатистичну суму, для кандидата рівня trainee без досвіду, адже компанія також перший період займається ментрством нового працівника, оплачує уроки з репетитором англійської, а також бере на себе оплату за житло працівникам з інших міст.

Також додам, що, оскільки, велика частина наших працівників — саме студенти, то ми намагаємось максимально адаптовуватися до їх графіку, враховуючи те, що людині необхідно відлучатися на декілька годин в університет, але наскільки пригадуємо саме ваш кейс — то ви хотіли, власне, повністю ремоут дні, або day-off і тому ми не змогли співпрацювати з вами.

Ще раз вдячні вам за увагу до нашої компанії та бажаємо вам успіху у професійному розвитку.
З повагою, команда Inisders

Краще розпитати колишніх співробітників компанії «Insiders» в LinkedIn бо причиною також є текучка із-за зневажливого відношення керівництва, про це є відгуки, ось один із них: /companies/insiders/reviews/68399/

2 випробувальні дні в компанії це ..., а також кандидату дає змогу ознайомитись із середовищем та робочою атмосферою у компанії.

Обережно, Insiders! Куріння в офісі та лайка — умови, до яких має адаптуватися кандидат

Підтримали: Mykhailo HudzОлександр З