Insiders

Львів

20 червня 17:01

Dariy Bautista, Full stack developer в Insiders

Працюю в Insiders і хочу сказати, що це дійсно хороша компанія. Тут класна команда, готові допомогти, немає цієї напруги, яка буває в деяких офісах. Атмосфера дуже приємна, працювати комфортно. В цілому я задоволений.

Атмосфера дуже приємна, працювати комфортно

Dariy Bautista, на основі попередніх відгуків про атмосферу в «Insiders» я вже писав про куріння в офісі та лайку. А враховуючи, що ви лише перший місяць у компанії, згідно з даними у вашому LinkedIn-профілі, вам також варто знати що компанія «Insiders» раніше називалася «Vision of Intellect», а ще раніше — «NextOne Technologies». Про це писав ще в перший тиждень після реєстрації ТОВ «ІНСАЙДЕРИ».
Ви можете це додатково перевірити, розпитавши колишніх співробітників компанії «Insiders» в LinkedIn.

Про компанію «NextOne Technologies» я дізнався з цього посту в LinkedIn.
Згаданих менеджерів, Остапа та Михайла, судили за шахрайство з технікою Apple. Ви можете це перевірити — ось навіть є вирок: «Вирок № 99844815, 23.09.2021, Сихівський районний суд м. Львова».
Ось ще відгуки про Остапа.

Разом з Остапом і Михайлом також судили Андрія (Макієвич Андрій). Ось посилання для перевірки.

Ось відгуки Андрія (Andriy Mykiyevych) про компанію «Insiders»:

Попередніх аргументів має бути достатньо, щоб уникати компанію «Insiders», але ось ще:

Потенційним кандидатам буде корисно порозпитувати колишніх співробітників компанії «Insiders» в LinkedIn, щоб все перевірити.