21 листопада 2024 19:21

Igor Latin

Всім привіт! Хочу поділитись своїм досвідом в цій чудовій компанії.
Я працював тут 1 рік і 1 місяць, як Front-end Dev але перейшов в іншу на ремоут (Тому що живу на кінці Львова, і довго добиратись в офіс)
Цей рік був просто неперевершений. Робочі умови були дуже шикарні.
По-перше лояльне відношення і комунікація з проджект-менеджером, так як завдання на проекті я виконував добре, міг без проблем домовитись відлучитись (наприклад в універ)

Працював на цікавому фінському проекті з чудовим клієнтом, і цей проект дав мені багато досвіду і я покращив свої навички в багатьох речах як оптимізація веб проектів, робота в команді з Backend-розробниками і також знання і розуміння React/TS/Next.js

Завжди на офісі було комфортно, і колектив дуже крутий і дружній) Багато молодих хлопців 20-23 роки, можна найти друзів. Також печеньки, чай, фрукти, хороша кухня.

Це не лише компанія яка допоможе тобі в покращені своїх навичок, але і можливість найти друзів розробників, єдиномишлеників (так як ви комунікуєте з колегами вживу, а не на ремоуті)

Взагалі дуже круте позитивне враження про компанію, якби жив блище до офісу то лишився би
Дуже радий що потрапив сюди і отримав цей незабутній досвід❤️

Підтримали:  Khrystyna Bosakovska Andriy Ilkiv

Я працював тут 1 рік і 1 місяць

ТОВ «ІНСАЙДЕРИ»:

Дата заснування 15.02.2024

Компанія «Insiders» раніше називалася «Vision of Intellect», а ще раніше — «NextOne Technologies». Про це писав ще в перший тиждень після реєстрації ТОВ «ІНСАЙДЕРИ».
Враховуючи, що ви працювали 13 місяців, а ТОВ «ІНСАЙДЕРИ» менше 10 місяців, то мали знати.

Про компанію «NextOne Technologies» я дізнався з цього посту в LinkedIn.
Згаданих менеджерів, Остапа та Михайла, судили за шахрайство з технікою Apple. Ви можете це перевірити — ось навіть є вирок: «Вирок № 99844815, 23.09.2021, Сихівський районний суд м. Львова».
Ось ще відгуки про Остапа.

Попередніх аргументів має бути достатньо, щоб уникати компанії «Insiders», але ось ще

Igor Latin, вам було комфортно працювати в компанії «Insiders», знаючи все це?