24 травня 2024 12:25
Я можу висловити лише найкращі враження про цю компанію! Офіс завжди яскравий і просторий, що створює сприятливу атмосферу для роботи. Розробники отримують високоякісні пристрої від Apple, що значно покращує їх продуктивність і комфорт.
Керівництво компанії завжди враховує особисті обставини працівників і готове піти на зустріч у випадку необхідності залишити робоче місце або перейти на гібридний режим роботи. Це свідчить про високий рівень підтримки та лояльності. Регулярний перегляд заробітної плати також мотивує.
Корпоративна культура компанії вражає, зокрема регулярним забезпеченням солодощами в офісі, що додає трохи радості до кожного робочого дня. Це невеликий, але приємний штрих, який піднімає настрій і сприяє командній взаємодії.
А чим цей відгук відрізняється від вашого минулого відгуку? Ви хоча б якийсь інший Prompt задали чату джіпіті, бо це крінжа)
ВАШ МИНУЛИЙ ВІДГУК:
«Можу сказати лише позитивні речі за цю компанію! Офіс завжди світлий і просторий, що створює ідеальну атмосферу для роботи. Всім розробникам надаються високоякісні пристрої від Apple, що значно підвищує продуктивність та комфорт.
Керівництво компанії ставиться з розумінням до особистих обставин співробітників, завжди готове піти на зустріч у випадку необхідності покинути робоче місце чи перейти на гібридний режим роботи. Це демонструє високий рівень лояльності та підтримки з їхнього боку.
А також регулярний перерозгляд заробітньої плати що не може не мотивувати.
Особливе захоплення викликає корпоративна культура компанії, яка включає в себе регулярне наявність солодощів у офісі, додаючи трохи радості кожному робочому дню. Це маленька, але приємна деталь, що покращує настрій і стимулює командну взаємодію.»
В списку працівників www.linkedin.com/company/insiderssoftware/people/ відсутні CEO, HR-и та PM-и
Ваше керівництво приховує інформацію про себе, про менеджера Остапа є відгуки та навіть Вирок № 99844815, 23.09.2021, Сихівський районний суд м. Львова
Ви ознайомлені з цими статтями, але все одно намагаєтесь відбілити керівництво компанії «Insiders», яке приховує інформацію про себе, виставляючи вас