23 квітня 2024 14:49
Можу сказати лише позитивні речі за цю компанію! Офіс завжди світлий і просторий, що створює ідеальну атмосферу для роботи. Всім розробникам надаються високоякісні пристрої від Apple, що значно підвищує продуктивність та комфорт.
Керівництво компанії ставиться з розумінням до особистих обставин співробітників, завжди готове піти на зустріч у випадку необхідності покинути робоче місце чи перейти на гібридний режим роботи. Це демонструє високий рівень лояльності та підтримки з їхнього боку.
А також регулярний перерозгляд заробітньої плати що не може не мотивувати.
Особливе захоплення викликає корпоративна культура компанії, яка включає в себе регулярне наявність солодощів у офісі, додаючи трохи радості кожному робочому дню. Це маленька, але приємна деталь, що покращує настрій і стимулює командну взаємодію.
Назаре, а я вас згадав, ви раніше співпрацювали зі скандальновідомою компанією NextOne Technologies, як Team Lead
В подальшому компанія перейменувалась в «Vision of Intellect» та використовувала ваш номер телефону на work.ua
А зараз ви вже пишете відгук про «Insiders»
В списку працівників www.linkedin.com/company/insiderssoftware/people/ відсутні CEO, HR-и, PM-и та ви як Team Lead
В списку працівників www.linkedin.com/company/insiderssoftware/people/ відсутні CEO, HR-и та PM-и
Ваше керівництво приховує інформацію про себе, про менеджера Остапа є відгуки