23 квітня 2024 11:49
Мав хороший досвід співпраці з компанією. Приємний колектив, різного профілю спеціалісти, від трейні на стажуванні до сеньйорів з кілька річним досвідом роботи. Мав спільний проект, результатом задоволений. Все було зроблено у установлені межі дедлайну, робота та комунікація на досить високому рівні. Звичайно це не SoftServe чи інші гіганти IT індустрії, але організація явно заслуговує на повагу. Явних негативних моментів для себе не зауважив. Можу рекомендувати усім.
Компанія «Insiders» раніше називалася «Vision of Intellect», а ще раніше — «NextOne Technologies». Про це писав ще в перший тиждень після реєстрації ТОВ «ІНСАЙДЕРИ».
Про компанію «NextOne Technologies» я дізнався з цього посту в LinkedIn.
Згаданих менеджерів, Остапа та Михайла, судили за шахрайство з технікою Apple. Ви можете це перевірити — ось навіть є вирок: «Вирок № 99844815, 23.09.2021, Сихівський районний суд м. Львова».
Ось ще відгуки про Остапа.
Разом з Остапом і Михайлом також судили Андрія (Макієвич Андрій). Ось посилання для перевірки.
Ось відгуки Андрія (Andriy Mykiyevych) про компанію «Insiders»:
Andriy Mykiyevych, я раніше згадував у відгуку про Остапа: Вирок № 99844815, 23.09.2021, Сихівський районний суд м. Львова
В цьому вироку є згадка «довіреність на Микієвича А.А.»
Пишете маячню на замовлення
В списку працівників www.linkedin.com/company/insiderssoftware/people/ відсутні CEO, HR-и та PM-и
Ваше керівництво приховує інформацію про себе, про менеджера Остапа є відгуки
Маячню на замовлення пишете ви. Я ж написав свій реальний правдивий відгук. За наклеп чи поширення завідомо неправдивої і чи неправдивої інформації передбачена відповідальність.
у чувака відбувся brain damage.
нагадую — за умисний brain damage також передбачена відповідальність.
Знайшов зв’язок «Микієвич Андрій» «Франків Остап»
В цьому вироку є згадка «довіреність на Микієвича А.А.»
11 коментарів