Insiders

Львів

71 відгук

Привіт усім! Хочу поділитися своїм досвідом роботи в цій чудовій компанії.

Я працював тут як Front-end розробник протягом 4 місяців. Робочі умови — чудові! Відношення з боку керівництва, зокрема проджект-менеджера, було дуже лояльним. Завдання на проєкті виконував якісно, тому міг легко домовитися про відлучення, наприклад, для вирішення справ в університеті.
Офіс завжди був комфортним, а колектив — привітним і дружнім. У компанії багато молодих розробників віком 20-23 роки, тож легко знайти друзів і однодумців. Також тішили такі приємні деталі, як печиво, чай, фрукти та зручна кухня.
Ця компанія не тільки сприяє професійному розвитку, але й дає можливість налагодити живе спілкування з колегами, чого не вистачає на ремоуті.
Загалом, враження від роботи тут залишились надзвичайно позитивними. Якби я жив ближче до офісу, із задоволенням продовжив би працювати. Дуже радий, що став частиною цього колективу та здобув такий безцінний досвід.

Підтримали: Khrystyna BosakovskaAndriy Ilkiv

Я працюю в компанії Insiders вже близько місяця на позиції .NET Developer і хочу сказати, що мені дуже подобається робочий процес. Зараз працюю над цікавим проєктом, де є можливість реалізовувати свої знання та здобувати нові)

Окремо хочу відзначити колектив — дружній, відкритий і завжди готовий допомогти, незалежно від складності питання. Команда супер позитивна та дружелюбна , це насправді дуже впливає на робочий процес

Співбесіда також залишила приємні враження. Вона проходила в теплій та невимушеній атмосфері, що дозволило відчувати себе спокійно і впевнено. HR Ангелина — надзвичайно професійна й доброзичлива людина, з якою спілкування залишає тільки позитивні емоції, також окрема вдячність розробнику, який пояснював кожне своє запитання та намагався зробити все,щоб я не хвилювався)

Підтримали: Khrystyna BosakovskaAndriy Ilkiv

Я працюю тут 4 місяці. Колектив дружній, атмосфера приємна, робота цікава. Завжди є можливість навчатися чомусь новому.

За цей час я отримав багато корисного досвіду. Дуже класний колектив, і саме тому працювати тут приємно.

Всім привіт! Хочу поділитись своїм досвідом в цій чудовій компанії.
Я працював тут 1 рік і 1 місяць, як Front-end Dev але перейшов в іншу на ремоут (Тому що живу на кінці Львова, і довго добиратись в офіс)
Цей рік був просто неперевершений. Робочі умови були дуже шикарні.
По-перше лояльне відношення і комунікація з проджект-менеджером, так як завдання на проекті я виконував добре, міг без проблем домовитись відлучитись (наприклад в універ)

Працював на цікавому фінському проекті з чудовим клієнтом, і цей проект дав мені багато досвіду і я покращив свої навички в багатьох речах як оптимізація веб проектів, робота в команді з Backend-розробниками і також знання і розуміння React/TS/Next.js

Завжди на офісі було комфортно, і колектив дуже крутий і дружній) Багато молодих хлопців 20-23 роки, можна найти друзів. Також печеньки, чай, фрукти, хороша кухня.

Це не лише компанія яка допоможе тобі в покращені своїх навичок, але і можливість найти друзів розробників, єдиномишлеників (так як ви комунікуєте з колегами вживу, а не на ремоуті)

Взагалі дуже круте позитивне враження про компанію, якби жив блище до офісу то лишився би
Дуже радий що потрапив сюди і отримав цей незабутній досвід❤️

Підтримали: Khrystyna BosakovskaAndriy Ilkiv

Всім привіт! Працюю у цій компанії на посаді HR менеджер і справді дуже задоволена умовами та роботою)Що саме маю на увазі?
По-перше, безперебійний інтернет,надана техніка та генератор 🥹
По-друге, супер розуміючі та лояльні керівники
По-третє, мотивація бонусами🤭
По-четверте, супер комфортний офіс

Загалом маю досвід у HRстві пів року, але це мій перший досвід у ІТ
За цей місяць, що працюю ,дуже швидко підівчила усю необхідну інформацію 🫶🏻 Велика вдячність моїй керівниці Анастасії та проджект менеджерами, які підтримували мене від початку та підтримують досі❤️

НЕ Рекомендую!

Приєднуюсь по негативних відгуків, не можна про таке мовчати, як мінімум, щоб інші у майбутньому не потратили свій дорогоцінний час на цю контору, хоча навіть так ще може гучно названо.

Почалось все після знаходження вакансії front-end розробника у соц мережах. Спочатку трохи дивно було, але світ рухається вперед, люди користуються мережами різними, а конкуренція на вакансії там мала, тому нічого вирішив не підозрювати одразу. Шукали від трейні до мідла, тому вирішив податись, так як мідл вказаний.

Перенаправили мене у телеграм, де мені Вікторія HR відповіла на всі мої питання і досить швидко та перенаправила до іншої рекрутерки, яка займається пошуком кандидатів поза Львовом. Мушу уточнити, що це єдиний позитивний персонаж цієї історії, за що їй навіть подякувати можу на фоні всього іншого і побажати успіхів на майбутнє)

Написав я наступній HR, Валерії, вона не дуже швидко відповідала, але за декілька годин таки получилось вийти на зв’язок та назначити співбесіду на наступний день на 13 годину.
*Звертаю увагу на швидкість відповіді, бо це повторюється потім.
Після деяких деталей та забуканої співбесіди я спитався за зп вилку та формат роботи, а саме «чи передбачено віддалену роботу», проте на два цих питання отримав відповідь «залежить від результатів технічної». Зараз дуже популярно так говорити, коли хочеш зрізати вилку, тому я уточнив: «щоб ми у результаті двоє не згаяли часу». На це мені сказали, що від рівня анг залежить, технічної, стеку і що я можу зорієнтувати по своїх бажаннях. Звичайно я одразу сказав суму на яку орієнтуюсь, щоб у гіршому випадку від неї відштовхуватись, але відповіді більше ніякої не було.

Наступний день.
Співбесіда за 15хв, а мені ні посилання не скинули, ні відповіді ніякої від вчора на смс, тому нагадую про себе і питаюсь, чи буде співбесіда? Заходить рекрутер і пише, що не зможуть мені платити такі гроші.
Питання.
Це не можна було зробити одразу, а треба було чекати, поки людина сама не нагадає про себе? Або припустимо вона не знала, тому сказала би, що уточнить і потім відповісти, чи це «ту мач»?)
Кажу добре, тоді після співбесіди скажете, скільки зможете, але чи буде та співбесіда взагалі? Отримую ігнор. Пишу знову Вікторії, вона пробує щось вирішити, каже що зараз відпише Валерія, а відписує вона тим, що можемо перенести співбесіду на понеділок, бо немає вільних розробників))
Тут у мене вже підгоріло, бо як можна так назначати співбесіду, що потім немає з ким її проводити?
(Згаяли мій час)
Але я погоджуюсь у кінцевому результаті, вже більше з цікавості «що буде далі?».

Понеділок (через 2 дні).
Знову співбесіда за 15хв, знову у мене ніякого посилання чи даних на дзвінок. Знову пишу Валерії чи буде співбесіда?
— Так, заходьте через 5хв по посиланню, яке надішлю.
Зайшов, поспілкувався з нею не зважаючи на попередні обставини і каже, що зараз підійде технічний. Як виявилось, «підійде» було у прямому сенсі. Він просто підійшов за її робоче місце і з її акаунту почав проводити співбесіду, проте без камери, тому не можу знати хто то був.
Одразу сказав мені, що на мій рівень не знайшли вільного розробника, тому буде він проводити, а він нижче рівнем.
Знову ж питання, 2 раз планується співбесіда і 2 раз не можна забукати співробітника чи хоча б попередити його, що потрібен буде на якийсь час?
Стараюсь не звертати на це увагу та відповідаю на питання, як на всіх співбесідах без лишньої агресії чи зверхності за таке відношення. По результатах — все пройшло добре.
За годину мені пише керівник HR відділу — Анастасія. Вийшли ми на дзвінок, сказала мені, що результати позитивні, але не можуть запропонувати ту суму, що я хотів і ледве дійшла до суми, яка становила у 2.5 рази менше бажаної...
Тобто люди знають скільки можуть виділити, але сказати не можуть одразу, треба потаскати трохи спочатку, щоб потім вліпити цифру курям на сміх.

Якщо про цифри, то я хотів 2500, як middle front-end dev, а відповідно почув 1000)

Сказала, що надається компанією корпоративне житло, про що я попросив уточнити, бо знімати кв за таку зп то майже пів суми піде у Львові, а то й більше. Як виявилось, то 3-кімнатні квартири, у кожній кімнаті живе людина. Спитала чи я можу релокейт у Львів, на що я відповів: «можу, але у мене вдома облаштоване робоче місце, тому мені краще з дому і вашій Валерії я казав, що хочу ремоут». Та й судячи з успішної технічної мав би отримати цей ремоут, але не так то було.
На прохання скинути адресу та якусь інфу про квартиру погодилась, але так дані я й не отримав. Після чого зазначив, що квартира мені не підійде, бо буде не комфортно жити з сусідами через особисті обставини і запропонував тоді плату квартири щоб доставили до зп і за такі гроші можу працювати за скороченим графіком, так як досвід перекриє години. Ну і звичайно не хотів би щоб використовували мене за 1000 9 годин на день, тим більше, прочитавши всі коментарі про компанію.
Інформацію ніяку не отримав, наступного дня на питання чи дізнаюсь хоть щось — теж був проігнорений.
Ще через день мені пише Анастасія, що ремоут НЕ можливий, бо робота передбачає ЛИШЕ офісний формат. Нагадую, я це перепитував у Валерії двічі і про це на дзвінку казав Анастасії, але ніхто не зазначив мені, що ЛИШЕ офісний формат.
А найсмішніше, що звучало як перевага офісної роботи — це «це пов’язано з потребою в тісній командній співпраці та швидкому обміні інформацією»))
Це ще треба було зібратись з силами написати, так як розробника мені знайти в ОФІСІ не могли на співбесіду відповідного по рівню — двічі. Уточнити інформацію про формат роботи, якщо не знали одразу, не могли — двоє. Яка комунцікація?) Яка співпраця?)
Абсолютний контроль і тільки він! І корпоративна квартира у те ж болото!

Після цього я вже остаточно вирішив писати відгук, бо моменти які прочитав тут мають своє місце, я знав з ким маю справу, але людям придано змінюватись, тому вирішив провірити.
Але ні, безвідповідальність і тільки.

До того ж, в офісі дуже шумно, це я помітив на співбесіді та дзвінку з Анастасією, тому не представляю як там можна сконцентруватись над серйозними задачами, якщо немає місця для тишини. А якщо воно є, то питання чому HR-и не пішли на дзвінки туди, а вирішили сидіти в шумі і тим же демонструвати «хороші умови для праці».

Примітка: відповідаю від себе, оскільки ти згадав мене, тому коротко відповім.

Привіт, це я проводив у тебе тех.співбесіду.

Відповім тільки причину того, що зп запропонували меншу, є догадки(через мою оцінку, очевидно):

1. Відсутність знань про будь-які дизайн патерни(хоча б бургер, факторі, сінглтон та будь-що, не знаю) і ООП(на базовому, відносно, рівні). Мідл, вірю, я повірив.

2. Софт скіли. Ти токс. Якщо ти думаєш, що поводився нормально, то тобі треба почати говорити з дзеркалом, можливо поможе.

Надіюсь тепер зрозуміло по цьому?

Це моя перша робота в ІТ, і я дуже вдячний за цей досвід. Тут я не тільки отримую нові знання, але й працюю з людьми, які підтримують і допомагають розібратись у важких ситуаціях.

Це якийсь цирк)

Пройшов я технічну співбесіду в цій компанії — не те щоб я дуже очікував, що мене 100% візьмуть, але відгук все ж зумів мене здивувати.
Для довідки: про мої зарплатні очікування мене не запитували, я теж компанії ніяких вимог або ж преференцій не висував. Запитали про можливість релокейту — я повідомив, що це не проблема, бо маємо з дружиною машину. З попередньої роботи мене б теж могли відпустити до місяця часу, якщо не швидше — тут теж наче було все ок, бо рекрутер повідомила, що вони дають біля 3 тижнів на те, щоб звільнитись з попереднього місця праці. Після цього мене скерували до розробника для проходження співбесіди, де я відповів приблизно на три чверті запитань.

Після трьох днів очікування отримую наступне повідомлення: «Ми уважно розглянули вашу кандидатуру і високо оцінили ваші знання та навички. Після ретельного аналізу, ми прийшли до висновку, що ваші навички дещо перевищують вимоги цієї конкретної позиції. Ми прагнемо знайти кандидата, чий професійний рівень максимально відповідає поточним потребам нашої команди та завданням даної ролі. Ми розуміємо, що ваші амбіції та потенціал значно перевищують те, що ми можемо запропонувати в рамках цієї вакансії на даний момент 🙏».

щооооо ахахахха. Я буквально шукаю першу роботу, і мені говорять, що я занадто добре підготувався 😂. Це мало хоча б якийсь мінімальний сенс, якби я відповів на всі до одного запитання. Кого компанія шукає — тих, хто й на половину не відповість? Навіщо?
Або ж, компанія знайшла людину, яка була краще підготована, але не хотіла давати «негативний» відгук. Тільки в такому випадку це взагалі якийсь дитсадок, тому що даючи нечесний відгук людині, ви їй не допомагаєте.

І от тепер, готуючись до наступної співбесіди, мені що, навмисно не давати правильні відповіді, щоб потрапити в «золоту середину»?

I’m speechless now

upd: зі мною зв’язалась рекрутер Анастасія і вибачилась за ситуацію, пояснивши, що попередня рекрутер зробила помилку і відправила фідбек не тому кандидату. Тому дякую за пояснення.

З компанією все ж вирішив не співпрацювати, тому що оплата мене не надто влаштовувала. Хоча тут немає чому дивуватись, зважаючи яка конкуренція на першу роботу у фронтенді)

Всім привіт! Я Христя, SMM-менеджер Insiders.

До приходу в Insiders працювала на фрілансі, але робота без команди виявилася неймовірно нудною. Тому, коли отримала офер від Insiders, вирішила погодилася.

Я дійсно рада, що тепер Insiders стали ближчими до аудиторії — цікавими, трохи кумедними, проте завжди справжніми!

Можу впевнено сказати, що з нами дуже різноманітно, тож закликаю приєднюватись до нас!❤️

Поділюсь трішки власним досвідом роботи з Insiders) Прийшов в цю компанію як Trainee Frontend Developer, а вже за 8 місяців роботи виріс до Strong Junior.

Мене круто підтримувала команда, і завдяки цікавим проєктам я постійно розвивався. Загалом, задоволений співпрацею з Insiders, тому чекаю на наші наступні досягнення разом!

Підтримали: Khrystyna Bosakovska

Це моя перша робота в IT, і чесно кажучи, я дуже рада, що потрапила саме сюди! У компанії дуже приємний колектив, затишний офіс і цікавий робочий процес.

Звісно, як і всюди, присутні свої складнощі, але вони незначні в порівнянні із загальною картиною роботи.

В Insiders позитиву набагато більше ніж негативу, тому я дуже вдячна за цей досвід! Ви круті ❤️

Підтримали: Khrystyna Bosakovska

Я працюю в компанії вже близько трьох місяців, і загалом маю позитивне враження.
Плюси — це можливість займатися цікавими завданнями та працювати з крутою командою. Колектив дійсно дуже дружній, багато можна дізнатися від колег та обмінятись досвідом.

Проєкти бувають досить складними, але це тільки допомагає рости як професіоналу. Загалом, я задоволений роботою і вважаю, що це гарний вибір для тих, хто хоче зробити старт в кар’єрі.

Підтримали: Khrystyna BosakovskaAndriy Ilkiv

Не сказати, що в мене якась особиста історія з цією «компанією». Відгукнувся, написав HR. Все як у всіх, але потім HR просто пропав на добу. Мені довелося писати ще раз для того щоб домовитися за співбесіду. Спочатку не придав цьому значення. Проходив співбесіду, не дуже сподобалось, тому що було чутно, що людина це робила або вперше, або його змусили за 10хв до цього.

На наступний день після співбесіди, мені написали фідбек, тут питань нема, швидко. Мені сказали, що я пройшов. Але радів я не довго. Зайшов, почитати відгуки. Та побачив, що позитивні деякі написані майже в один і той самий час. Та є декілька або зі словами, або з посилом «Не розумію звідки стільки хейту». Мені пропонують офер, та я одразу на співбесіді сказав, що більшість питань про роботу, я буду питати після оферу, тому що я з іншого міста, та якщо мені запропонують роботу, та релокейт, тоді можна питати, щоб не займати не мій час, не їх час.

Спочатку мене збентежило те що «офер», був зроблений на колінках, було видно що його зробили в попихах, та не якісно, хоча я просив умови контракту(які я так і не побачив). Не сподобалась зарплата, та спитав у HR, чи можемо ми це обговорити.

І тут HR зникає з пʼятниці до вівторка. Ніякої відповіді, нічого. А я сиджу та не знаю шо мені робити. Офер дали, а що далі? То спочатку день в них завантажений, що я маю сам бігати і випрошувати співбесіду, то я бігаю і прошу фідбек, а тепер мені ще треба чекати поки HR буде у ресурсі?

У вівторок мені повідомили, що HR типу хворів і це «вперше», у її практиці. Але вона забула про те, що до цього мене тричі ігнорувала, рівно до того моменту, поки я не нагадував про своє існування. Це не вперше коли я проходжу співбесіду, та я знаю, що така поведінка HR — це не нормально, якщо вона не могла впоратись, то зазвичай, кандидата перекидають на іншого HR, в мене вже була така практика.

Переді мною вибачились, бо HR захворів, та забув телефон на роботі, звучить як виправдання школяра. Контракт я так і не побачив, відмовився від роботи. Читаючи відгуки, зрозумів що скоріш за все це не буде компанія у якій хочеться працювати. Та добило мене ігнорування зі сторони HR. Якщо HR, так відноситься до кандидата, то не хочу уявити, що буде у самому офісі. Заманюють тим що є релокейт, та макбук, але краще почитати про цю компанію більше, та зробити собі висновки, чи зможете ви працювати з ними.

Сподіваюсь, що мій відгук вкаже компанії на проблему, та вони будуть хоть щось робити з цим, тому що ігнорування кандидата, не дає гарне враження про вас

Дмитро, доброго дня!
Прикро, що трапилась дана ситуація, адже ми були впевнені, що врегулювали усі нюанси в приватній переписці, та все ж дамо Вам відповідь тут.

Ви згадали, що отримали фідбек швидко, але водночас зазначили, що Вам доводилося «бігати і просити фідбек», що створює певний дисонанс у Ваших словах.

Щодо технічної співбесіди, зазначаємо, що її проводив досвідчений девелопер, який працює в нашій компанії вже тривалий час і має значний досвід у проведенні співбесід та наставництві нових колег. Висловлення про «оффер на колінці» дивує, оскільки Ви самі наполягли на його отриманні в короткий термін, і наша колега, Анастасія, підготувала його в межах запитаного часу, відклавши інші робочі завдання.

Також хочемо зазначити, що Анастасія була у лікарні в п’ятницю, що пояснює її відсутність на зв’язку, але вона відповіла на Ваші запити вже в понеділок, що підтверджується нашою перепискою.

Окремо звертаємо увагу на Ваше зауваження щодо «львівського акценту», яке виглядає як неповага до індивідуальності співробітника. Ми пишаємося різноманіттям наших колег і вважаємо такі коментарі недоречними.

Бажаємо Вам успіхів у професійному розвитку та рекомендуємо зосередитися на позитивних моментах, які допоможуть Вам рухатися вперед.

З повагою,
Команда Insiders IT

Привіт всім 👋🏻, працюю в цій компанії вже більше ніж чотири місяця, вперше за все мені сподабалося те що тут дуже класний колектив який допомагає адаптуватися на початку роботи, на мою думку для старту в IT це дуже класний варіант, тут є можливість працювати з різними цікавими проектами що допомагає прокачуватися з різних сторін, так що можу сказати про цю компанію тільки позитивні слова😊

Ярослав, на рахунок відпустки я не цікавився, тому що мені це ще не було потрібно, а договір зі мною був підписаний

Працюю в компанії більше 3-ох місяців і хочу сказати, що був враженим негативними коментарями, так як сам за час роботи не стикався ні з чим з вище сказаного. Навпаки хочеться підкреслити молодий та веселий колектив в якому працюю, тому кожен день проходить з жартами та хорошим настроєм.
Як для Trainee, котрий шукає старту в сфері IT, наша компанія може стати дуже хорошим початком в кар’єрі!
Звісно це моя особиста думка, але можливо комусь додасть впевненості)
(PS: Привіт, Ярославу Характернику, звідки в тебе стільки вільного часу? 😂😂 )

Працюю в компанії більше трьох місяців і маю лише позитивні враження. Загалом всі колеги відкриті, завжди готові допомогти та підказати. Компанія дає круті можливості для старту карʼєри, оскільки приймають на роботу кандидатів і без досвіду, головне показати свої знання та вміння. Приємний бонус це перегляд зарплати через 4 місяці, що є стимулом для продуктивної роботи.

Підтримали: Max Draginich

Вітаю, хочу поділитися своїм досвідом роботи в компанії. Я ціную можливість співпраці з чудовим колективом та професійною командою HR, які дійсно залишили позитивне враження.

Проте були моменти, які викликали певні питання. Наприклад, під час роботи на проєкті не вистачало технічних ресурсів, що створювало додаткові труднощі. Вважаю, що такі проблеми варто вирішувати заздалегідь, щоб уникати подібних ситуацій у майбутньому.

Також зіткнувся з нестандартними умовами праці, коли доводилось виконувати обов’язки, не передбачені початковою домовленістю. Це, безумовно, цікавий виклик, проте варто було б чіткіше окреслювати рамки відповідальності.

Дякую за досвід, і сподіваюся, що ці зауваження допоможуть покращити роботу компанії в майбутньому.

Чудова компанія як для початківців, так і для розробників з досвідом, прекрасні hr та сейли, пм завжди радий тебе вислухати, цікаві проекти та дружня атмосфера, усе що потрібно для розвитку. Особисто я надзвичайно радий, що потрапив у цю компанію!

Хороша компанія для старту а ІТ, розуміючий PM Назар до котрого завжди можна підійти вразі чого.

Привіт всім! Працюю в цій компанії, і можу сказати лише хороше. Колектив дуже привітний і дружний, атмосфера — просто чудова. Офіс зручний, а проекти цікаві та різноманітні.

Підтримали: Павло Костерева

Хочу поділитись з поганим досвідом в цій «компанії».
Насамперед хочу попередити, що я знав куди йду, перечитавши всі відгуки і всю інформацію.
Загальна атмосфера
-Максимально токсичні і некомпетентні співробітники, включаючи вище керівництво.
-Атмосфера в офісі віяла напругою та бажанням швидше піти додому.

Співбесіда
Співбесіда проходила в офісі на кухні. Технічне опитування проводила людина з досвідом до 4 місяців (як я потім дізнався). Питання читали з листка, очевидно, знайденого в Інтернеті. Після «успішного» проходження інтерв’ю за 20 хвилин мені запропонували офер і попросили вивчити фронтенд, хоча я подавав заявку на бекенд. Також це було згадано ПМ-ом, коли я прийшов підписувати договір.

Підписання договору
Хочу попередити тих, хто планує працювати в цій компанії, уважно читати договір та наполягати на підписанні його стороною компанії. Але з вами його можуть не підписати, посилаючись на великий обсяг нових співробітників щотижня. Як я дізнався пізніше, договір з вами ніхто підписувати не збирається, оскільки для них він не має значення (зі слів вищого начальства).

Хочу повідомити як це було у моєму випадку. Попросивши за кілька днів до підписання договору його зразок для ознайомлення, мені ніхто його не надіслав(перша причина задуматись). Прийшовши в компанію для підписання договору, я постійно спілкувався з юристом і коректував з ним умови праці які є в договорі, бо ті що надають вони не коректні і законодавчо не правильні. В процесі внесення правок, ПМ Остап наїхав на мене через те, що вже 2 години підписую договір і щоб я вже починав працювати, бо це вже дуже затягнулось. Після моєї відповіді, що я консультуюсь юристом, він сказав, що маю 20 хвилин. Після цих слів, знаходитись там і щось з ними підписувати бажання пропало. В результаті внесення всіх правок, я підписав договір зі своєї сторони, запитавши в дівчат рекрутерів чи хтось буде зі мною підписувати, вони спокійно промовчали і вручили мені мою копію.

Вручивши ноутбук, мені дали проєкт, який веде інша людина, яка не знає про нього нічого крім назви, для чого він потрібний, а також як його запустити. Отже, я старався запустити сам(зі слів людини, маєш опис проєкту на гітхабі і по ньому запускай).

Наступного дня, я запізнювався в офіс через корки, так як мені їхати через пів міста, мені написала сейл чи я буду в офісі і щоб в майбутньому не запізнювався. Я відповів окей і що в майбутньому планую працювати в гібридному форматі, так як було раніше домовлено з ПМ Остапом.

Фінальна частина мого відгуку:
Робивши таску, мене покликав ПМ Остап і знову наїхав на те, що я ніби-то нагрубив сейлу, що я буду працювати в гібридному форматі, а також через те, що я запізнився. Я сказав йому, що грубості з моєї сторони не було, а також, що запізнення — це мій провтик і повідомив йому причину запізнення, ПМ Остап злісно сказав, що це не правильна відповідь, а навпаки, я маю сказати «Вибачте, більше такого не повториться». Після чого я перевів розмову, що тут ніби-то не працюю, бо ніхто зі мною нічого не підписував зі сторони замовника/компанії. Вище вказаний ПМ зробив вигляд, що він нічого не розуміє. Після того, як я кілька разів пояснив, що договір має бути підписаний з двох сторін, він мені відповів, що йому мій договір не цікавий, а також що йому він не потрібний , щоб я йшов розбиратись з дівчатами рекрутерами, бо вони його складали. А у нього немає знову ж таки часу по причині великого напливу нових девелоперів кожного дня. Я перепитав в нього чи він його(договір) бачив і чи буде хтось зі мною його підписувати, у відповідь почув, що «Ні». Я повідомив що я йду з компанії, у відповідь я почув «Ноут на стіл і до побаченння».

Висновок
Мій досвід роботи в цій компанії був вкрай негативним. Відсутність професіоналізму, незадовільна організація роботи та агресивне ставлення керівництва створили вкрай токсичне робоче середовище. Незважаючи на обіцянки і формальності, договір так і не був підписаний зі сторони компанії, що залишило мене без жодних гарантій. Загалом, я не рекомендую цю компанію для працевлаштування і раджу іншим ретельно розглянути всі аспекти перед прийняттям рішення про роботу тут.

Привіт, я сейл в цій компанії. Ось повідомлення, яке було:
— На майбутнє, старайся не спізнюватися. Підійдеш до Олега, він розкаже що було на колі
— На майбутнє я планую працювати гібридно
Підійду ок.
Зробила зауваження, бо вважаю, що це не дуже хороший тон спізнюватись в перший робочий день майже на годину. Зробила це щоб запобігти конфліктних ситуацій на майбутнє, а не навпаки. Також, хочу зауважити, що коректування договору з твоєї сторони було не 2 години, а 4. Мені шкода що в нас не вийшло порозумітись.

Так, не розбираюсь як переносити на іншу строку )
В нас купа проектів, купа грошей, вистачить на всіх. Хороші комп’ютери і комʼюніті, дуже весело і приємно. В нас немає начальства, є друзі і люди котрі підтримають в роботі і навчанню. Є спортивний кружок і не спортивний теж.
Хороший ріст по скілах і зарплатні.
Є я!

Підтримали: Wiktor Wojcieski

Дуже приємне враження про компанію і людей! Люблю свою роботу В нас купа про

Робота в Insiders стала трансформаційним етапом у моїй кар’єрі менеджера з продажу. Динамічне середовище компанії та інноваційний підхід до ринкових тенденцій не лише покращили мої навички стратегічних продажів, але й поглибили мою експертизу в управлінні складними циклами продажів та побудові довгострокових відносин з клієнтами. Керівництво Insiders щиро зацікавлене у професійному зростанні своїх співробітників, надаючи широкі можливості для розвитку через навчання та реальний досвід. Я неймовірно пишаюся своїм внеском у розвиток компанії та зміцнення її позицій на ринку за час моєї роботи в Insiders. Insiders — це дійсно чудове місце роботи для будь-якого амбітного фахівця з продажу, який прагне досягти значних успіхів у своїй кар’єрі.

Працюю кілька місяців, дружній колектив, лояльне ставлення, загалом все файно

Працюю у компанії на посаді UX/UI designer. Дуже задоволений компанією та умовами праці. Як для дизайнера дуже цікаві проекти. Дружній колектив і керівництво яке допоможе у будь якому питанні.

Працюю тут вже достатньо, для того щоб сказати, що це хороша компанія для початку своєї карʼєри в ІТ. Приходьте, працюйте та розвивайтесь.

Я дуже задоволений своїм досвідом роботи в нашій компанії. З самого початку мені сподобались комфортні умови роботи, які компанія надає своїм працівникам. Офіс просторий і добре обладнаний, з сучасною технікою та затишними робочими місцями. Крім того, компанія забезпечує всі необхідні ресурси для ефективної роботи, включаючи якісне програмне забезпечення та доступ до інструментів, що спрощують виконання завдань.

Для мене дуже приємно було працювати з колективом Insiders. Проект для клієнта було реалізовано спільними зусиллями, все пройшло чудово та перевершило мої насміливіші очікування. Співпрацею всі задоволені, вдячний команді Insiders за виконану роботу.

Я можу висловити лише найкращі враження про цю компанію! Офіс завжди яскравий і просторий, що створює сприятливу атмосферу для роботи. Розробники отримують високоякісні пристрої від Apple, що значно покращує їх продуктивність і комфорт.

Керівництво компанії завжди враховує особисті обставини працівників і готове піти на зустріч у випадку необхідності залишити робоче місце або перейти на гібридний режим роботи. Це свідчить про високий рівень підтримки та лояльності. Регулярний перегляд заробітної плати також мотивує.

Корпоративна культура компанії вражає, зокрема регулярним забезпеченням солодощами в офісі, що додає трохи радості до кожного робочого дня. Це невеликий, але приємний штрих, який піднімає настрій і сприяє командній взаємодії.

Всім привіт! Працюю в компанії 3 місяці , дуже задоволений своїм вибором місця роботи! Дружній колектив, комфортний офіс, є можливості для розвитку. Чудове місце, щоб розпочинати свою карʼєру. Особливо студентам, адже керівництво досить лояльно ставиться, якщо потрібно відійти на якусь пару.

Пройшов місяць з моменту мого останього відгука про цю компанію.
Підсумуючи можу тільки підтвердити свої слова, все влаштовує, все подобається

Працював у компанії 4 місяці планую ще 4 далі ще 4 потім ще 4 .... І так далі. Якщо плануєте взяти твердий старт у комерційній розробці. Я вважаю що це одне з перших місць на яке потрібно звернути увагу.

Всім привіт. Працюю в компанії декілька місяців, всім дуже задоволений!

Я працював у компанії на позиції full-stack developer. Дякую за можливість взяти участь у цікавому проекті, де я закріпив свої знання та мав можливість попрацювати з найновішими технологіями та інструментами. Компанія надала класну техніку, та завжди йшла на зустріч при вирішенні питань. Я задоволений цим періодом роботи та бажаю компанії далі продовжувати розвиватися!

Підтримали: Yurii Shymanskyi

Так дивно і смішно читати коментрі нижче, написані з різницею у пару хвилин і точно б не пройшли антиплагіат на чат GPT. Це багато говорить, адже якщо людна захоплюється своєю компанією та бачить там розвиток, вона б точно писала це «від душі та власними словами».

Для мене ця історія давно забута. Але досі, кожного тижня я отримую повідомлення або подяки, або підтвердження моїх слів та слів пацівників, які спробували себе там і теж мають цікаву історію співпраці.

Кожен має свою голову на плечах і сам відповідальний за своє життя. Це буде тільки Ваш вибір та рішення працювати у такій атмосфері. Бюся об заклад, що після 10 хвилин присутності у офісі, Ви самі зрозумієте що і як, та захочете чимшвидше 19:00, щоб вийти звідси. У Вас буде думка «Ну заради хоч якогось досвіду я потерплю 6 місяців». Після того, як до Вас заговорить «ПМ» м та о (перші літери імені), Ви подумаєте «Окей, 3 місяці».

Давайте виділю Вам основні major red flags:

🚩 «Компанія» мала 4 попередні назви [NextOne Technologies, Skilled developers, Prof developers, Vision of Intellect]. Чому так? Ну про це Ви можете лише здогадатися. Якщо ні, то можете прочитати всі статті/дописи в Лінкедині та на інших форумах.

🚩 Зареєстрована лише в лютому 2024 року, деякі працівники вказують, що «працюю в цій компанії близько року» «працюю тут більше ніж півроку». А то як? Щось було поза законом чи вернемось до 1 пункту?

🚩 У списку працівників www.linkedin.com/company/insiderssoftware/people/ відсутні CEO, HR-и та PM. А звідси випливає, що Ви не зможете перевірити їх. Але я допоможу Вам — https://xn—b1ajuq0cb.xn—j1amh/frankov-ostap-andreevich/. І це тільки крапля в морі.

🚩 Деякі працівник нижче вказують «були й моменти вигорання, але керівництво допомогло з цим впоратися.» Хммм, а чому у «дружньому колективі, молодій команді, хорошому ставленні до працівників, чудовій команді з топовим PM» повинне виникати вигорання у перші ж місяці? Варто задуматися.

🚩 Вакансії. Завжди одні і ті ж самі відркиті та гарячі. Чому так? Вернемося на пункт вище. Значить не витримали «дружнього колектива, молодої команди, хорошого ставлення до працівників».

🚩 «робота тільки в офісі це звісно неприємно» і «перейти на гібридний режим роботи». Другий варіант я так розумію тільки для «team lead»

🚩https://******.it/2024/01/23/vision-of-intellect-review/ + «Пропрацювавши перший тиждень і оцінивши специфіку роботи і ставлення керівництва, також ознайомившись з відгуками від колишніх співробітників вирішив звільнитися. Мене не відпускали ще два тижня, мотивувавши це тим, що не можуть знайти заміну та лякали штрафами. Коли таки звільнили, на моє місце нікого таки не поставили і вирішили не платити мені пояснивши це тим, що я не пропрацював місяць, хоча я пропрацював три тижні і переїхав до Львова з іншого міста.» [комент нижче]

🚩 Інтерв’ю, скоріш за все, Вам буде проводити Trainee розробник.

🚩 «Попрацював в компанії 3 дні, звільнився із-за зневажливого відношення PM-а Михайла» А як щодо «дружній колектив, молода команда, хороше ставлення до працівників»?

🚩 Працювати під чужим акаунтом на платформі UpWork.

Любий кандидате, надіюсь ти прочитав це докінця і розтавив всі крапки над «І». Я розумію, що ситуація на ринку складна, потрібна робота, гроші, досвід. Але повірте, є місця, набагато кращі для цього. Так як відбувається робота та процес тут, не відбувається у більшості. Тому це не означатиме, що з рядком у резюме «insiders February — May» Вам буде легше знайти компанію мрії.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Інсайдери» повідомляє, що інформація викладена у цьому дописі є недостовірно та такою, що вже завдала та продовжує завдавати істотної шкоди діловій репутації нашої компанії.
Автор посилається не на конкретні факти, а на інформацію, яка базується на умислі завдати шкоди діловій репутації ТОВ «ІНСАЙДЕРИ», шляхом публікації неправдивої інформації без підтвердження її належними доказами, заплямовуючи ділову репутацію не тільки компанії, а й інших юридичних осіб, які відношення до нас, працівників, посадових осіб не мають. Аавтор вказує на те, що наша компанія якимось чином пов’язана з компаніями «NextOne Technologies» і іншими , — що фактично є неправдивою інформацією.
ТОВ «ІНСАЙДЕРИ» не має жодного відношення до розміщення світлин та номерів телефонів спіробітниці «NextOne Technologies» на будь яких сайтах. Це твердження автора є його власним припущення та не є підтвердженим жодними належними доказами. ТОВ «ІНСАЙДЕРИ» наголошує на дотримані норм ділової та корпоративної поведінки між працівниками.
Автор також вказує, що, ніби то, одна із працівниць «NextOne Technologies» закликала співробітників іншої компанії скаржитися на публікацію (пост у Facebook) у електронному ресурсі працівника ще іншої ІТ-компанії. Наголошуємо, це твердження є черговим наклепом автора допису, який має на меті завдання шкоди діловій репутації ТОВ «ІНСАЙДЕРИ».
Наголошуємо, автор посту не надав жодних доказів наведених ним обставин, оскільки таких немає і не може бути в принципі.
На сьогодні, ТОВ «ІНСАЙДЕРИ» вже звернулось до автора цього допису з претензією, якій вимагає спростувати поширену інформацію. У випадку невиконання цієї вимог ТОВ «ІНСАЙДЕРИ» залишає за собою право звернення до суду.
Нам не зрозуміла така поведінка атора допису, Ліля, не зрозуміла її мотивація завдати збитків нашій компанії, однак наголошуємо, що такі його дії містять також ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 151-1, «наклеп, тобто поширення завідомо неправдивих вигадок, що ганьблять іншу особу».

Ми активно працюємо і розвиваємось, маємо великий штат людей (що можете побачити у прикріпленому відео) і всі задоволені роботою.

Стосовно Ярослава Характерника — мені здається, що у Вас просто дефіцит уваги. Надіюсь, Ви виконуєте свою роботу девелопера краще ніж пишете звинувачення стосовно незнайомих людей, компаній, тощо.
Щодо звинувачень, що якась інформація, начебто, не вказана. Це гарний жарт.
Прикріплю Код ЄДРПОУ 45208176 (ТОВ «ІНСАЙДЕРИ»). Вся інформація про компанію, CEO вказана в відкритих джерелах.

youtu.be/UsjnNOrGnxw

Всім привіт! Працюю в цій компанії,все подобається !

Підтримали: Andriy Mykiyevych

Працюю в Insiders 2 місяці, спершу мав сумніви щодо нової «молодої» компанії, але все ж вирішив спробувати тут працювати. Можу сміло сказати, що не пожалів про свій вибір. Роботи тут достатньо, завжди цікаві проекти, колеги, з якими можна обмінюватись досвідом. Окремий плюс: великий комфортний офіс та дружній колектив!

Підтримали: Yurii Shymanskyitsimko ruslan

Чудова компанія як для початківців, так і досвідчених спеціалістів у сфері ІТ. Працюючи у цій компанії я суттєво прокачав свої хард скіли, та створив впевнений фундамент для подальшого розвитку. Це реальна можливість, тому не варто її гаяти)

Підтримали: Yurii Shymanskyi

Привіт, працюю в компанії менше ніж пів року, хоч компанія молода ,вже вибудовано багато крутих процесів для покращення роботи. Багато цікавих та важких проектів які дозволяють піднімати власний рівень розробки та вивчати нові технології.

Підтримали: Yurii Shymanskyi

Я працюю у цій компанії вже більше трьох тижнів та можу впевнено сказати що це чудове місце для розвитку та самореалізації. Колектив тут дружній і підтримуючий. Ми працюємо над цікавими проектами, які завжди викликають інтерес і мотивують до нових досягнень.

Підтримали: Yurii Shymanskyi

Всім привіт, працюю в цій компанії і збираюсь працювати далі, оскільки, тут хороше ставлення до працівників, також найважливіше що я получив це знання, тут можна получити дуже хороший повштух навичок для всіх хто вирішив почати карєру в ІТ

Підтримали: Yurii Shymanskyi

Привіт всім! Вже два місяці працюю в цій компанії, і можу сказати лише хороше. Колектив дуже привітний і дружний, атмосфера — просто чудова. Офіс зручний, а проекти цікаві та різноманітні.

Підтримали: Yurii ShymanskyiViktor Khomyn

УВАЖНО ЧИТАЙТЕ
Дублюю важливу інформацію бо боти заспамили САМЕ ВАЖЛИВЕ

Компанія пов’язана зі скандальновідомою “NextOne Technologies”:
NextOne Technologies — [ще одна компанія без юридичної інформації](dou.ua/forums/topic/46471)
Обережно Appexoft! “Vision of Intellect” стає “Insiders”. [Частина 1](dou.ua/forums/topic/47642)

Послідовність подій:
30.11.2023 [Пост-попередження від Лілії](www.linkedin.com/...​vity:7135883097375391745) про “NextOne Technologies”
30.11.2023 [копія відповіді в web.archive.org від "NextOne Technologies“](web.archive.org/...​vity:7136001230782312448)
30.11.2023 не існує юридичної особи “NextOne Technologies”
30.11.2023 не існує юридичної особи “Appexoft”
30.11.2023 не існує юридичної особи “Insiders”
30.11.2023 новина про “NextOne Technologies” на [dev.ua](dev.ua/...​iux-designer-poskarzhylas)
30.11.2023 новина про “NextOne Technologies” на [mc.today](mc.today/...​roslih-pislya-zvilnennya)
01.12.2023 новина про “NextOne Technologies” на [highload.today](highload.today/...​lya-tyazhkogo-zvilnennya)
01.12.2023 топік на DOU [NextOne Technologies — ще одна компанія без юридичної інформації](dou.ua/forums/topic/46471)
01.12.2023 [коментар](dou.ua/...​rums/topic/46471/#2736978) про зв’язок “NextOne Technologies” та “Appexoft”
29.01.2024 [заснування](opendatabot.ua/c/45201631) ТОВ “АПЕКСОФТ”
15.02.2024 [заснування](opendatabot.ua/c/45208176) ТОВ “ІНСАЙДЕРИ”
21.02.2024 [топік на DOU Обережно Appexoft! “Vision of Intellect” стає "Insiders“.](dou.ua/forums/topic/47642) Частина 1
06.03.2024 лист на email з претензією від ТОВ “ІНСАЙДЕРИ”
11.02.2024 [коментар](dou.ua/...​rums/topic/47642/#2796602) від CEO Appexoft

Працюю в компанії декілька тижнів і можу сміливо сказати, що тут завжди вистачає роботи, що допомагає мені розвивати свої навики і вдосконалюватись. Дружній колектив, хороша зарплата, забезпечення технікою та багато інших плюсів — все це дуже класна можливість для старту карʼєри!

Підтримали: Yurii Shymanskyi

Працюючи в цій компанії, хочу залишити свій відгук, щоб протистояти негативним відгукам, які, на мою думку, не мають підґрунтя. З першого робочого дня мене зустріли дуже приємні люди, які з посмішкою на обличчі провели співбесіду, після якої залишилися лише позитивні враження. Компанія швидко надала відгук після співбесіди, що було надзвичайно приємно. Надалі, надають комфортне робоче місце та техніку, з якою можна працювати будь-де і будь-коли. Крім того, серед переваг — дружня атмосфера та можливість навчання від амбіційних колег. Поріг входу в компанію не великий, що є дуже цінним для початківців у сфері програмування. Загалом, моє співробітництво з Insider’s залишає лише позитивні враження, завдяки чудовій команді та топовим PM.

Підтримали: Yurii Shymanskyi

Я б без вагань можу рекомендувати Insiders як роботодавця для карʼєрного старту. Це чудове місце для роботи, якщо ви шукаєте динамічну, орієнтовану на людей компанію. Дружній та кваліфікований колектив, і я завжди можу розраховувати на підтримку колег. Є великим плюсом перегляд зарплати кожних 4 місяці (згідно контракту) отже є можливості для кар’єрного росту, і я впевнений, що зможу продовжувати розвиватися та вчитися тут протягом багатьох років.

Підтримали: Yurii Shymanskyi

Привіт, всім) Працюю в даній компанії на посаді UX/UI designer. З першого дня відчув, що в компанії дуже хороша, дружня атмосфера. Всі готові допомогти, підказати, дуже привітні співробітники. В середині компанії всі процеси налагоджені, що полегшує роботу. Професійне керівництво до якого теж можна звернутись по будь якому питані. Загалом дуже задоволений бути частиною команди Insiders❤️

Підтримали: Yurii Shymanskyi

Привіт, всім! Хочу розповісти про свій досвід у компанії. Спочатку хотів би сказати, що відчував певні сумніви, особливо після прочитаних відгуків. Однак після декількох тижнів тут я розумію, що все в порядку. Роботи тут багато, але я помічаю значний прогрес у своїх навичках. Зараз я відчуваю себе більш впевненим у своїх знаннях. Загалом я задоволений роботою в Insiders та можу сміло рекомендувати усім для старту карʼєри та професійного розвитку.

Підтримали: Yurii Shymanskyi

Я працюю в Insiders дизайнером вже місяць. З першого дня я відчув себе частиною команди. Колеги завжди готові допомогти та дати поради, що для мене дуже важливо.

Подобається, що проекти, над якими я працюю, є цікавими та різноманітними. Це дозволяє мені отримувати новий досвід та розширювати свої навички.

Загалом, я дуже радий, що почав працювати в Insiders. Це чудове місце для роботи, якщо ви шукаєте динамічну, орієнтовану на людей компанію, яка пропонує багато можливостей для навчання та розвитку.

Підтримали: Yurii Shymanskyi

Після двох місяців у компанії, я хочу висловити свою вдячність за позитивний досвід. Відмінна робота команди, професійне керівництво і привітна корпоративна культура роблять кожен день цікавими. Наразі, Я задоволений бути частиною цієї команди і долучатися до спільних досягнень!

Підтримали: Yurii Shymanskyi

Привіт абсолютно рандомна людина!
Сьогодні я хочу поділитися з вами деякими думками про цю компанію. Працюючи тут програмістом, я переконався, що ми маємо не просто колектив, а справжню команду однодумців. Один із головних моментів, який мені подобається тут це атмосфера дружелюбності та підтримки. Незалежно від того, з чим я зіштовхнуся, завжди знайдеться хтось готовий допомогти та підтримати. Це дійсно важливо, особливо коли ти тільки починаєш свій шлях у світі програмування. Крім того, я постійно надихаюся своїми колегами. Тут зібралися дивовижні люди з різним досвідом і вміннями, і кожен день можна навчиться чогось нового, спілкуючись з ними.
Ця компанія надає неймовірні можливості для зростання і розвитку. Навіть якщо у вас немає досвіду, тут ви зможете стати справжнім гігантом у світі IT

Підтримали: Yurii ShymanskyiAndriy Mykiyevych

Працюю тут 6 тижнів на позиції Sales Manager та можу сказати, що мої враження лише позитивні.
Керівництво дає можливість експериментувати із новими стратегіями та інструментами, що дозволяє розвиватись та здобувати нові скіли. Загалом команда молода, багато програмістів без досвіду але із хорошими навичками, оскільки політика компанії не опирається на бекграунд, а оцінює вміння та навики працівника при прийомі на роботу тобто якщо ти круто вмієш виконувати роботу то незалежно який в тебе досвід.
Щодо робочого графіку то хоч і робота в офісі, але всеодно керівництво лояльно відноситься до особистих обставин і без проблем можна відпроситись якщо поважна причина.
Вцілому в компанії дружня атмосфера, знайшов тут багато товаришів та однодумців, а також відчуваю, що це потужний старт для розвитку карʼєри.

Для мене дуже важливо здобувати досвід та потрібні навички, щоб кожного дня ставати все ближче до цілі — стати senior software engineer у майбутньому. Мені 28 років, свічнутись в ІТ збирався вже давно, під час війни прийняв остаточне рішення переходу і пошлибленого навчання у SoftServe, пройшов гору курсів та інтервʼю, останнє з яких тут у компанії. Тут я зміг застосувати свої навички на реальному проекті та продовжую надалі поглиблювати свої знання у розробці

Маю досвід роботи на фрілансі більше як рік, також працював у іншій компанії 5 місяців, в Insiders працюю орієнтовно місяць, на основі мого досвіду, можу сказати, що компанія має хороший старт, тому що вони забезпечують всіх працівників робочою технікою, та ЗП згідно з ринком. Якщо тобі потрібно декілька днів дейофф(з поважної причини) це не є проблемою, головне все узгодити із керівництвом.

У всіх дуже різні проєкти, але можу сказати про свій: працюю над цікавим проєктом, із хорошим замовником, який адекватно оцінює таски, та естімейти, якщо стикаюсь із труднощами по тасці завжди можна із кимось порадитись в офісі, та завжди тобі допоможуть знайти рішення.

Те що робота тільки в офісі це звісно неприємно, але це і має свої переваги з професійного боку, тому що 8 годин тебе оточують програмісти різних рівнів, ви спілкуєтесь, щось обговорюєте, зазвичай це щось пов’язане із кодом, що прокачує твої скіли в хайдрежимі.

Підсумовуючи, можу сказати, що це є хорошим варіантом для початківців та більш досвідчених програмістів, якби я потрапив сюди на початку своєї кар’єри це дало б мені дуже потужний буст

Підтримали: Yurii ShymanskyiAndriy Mykiyevych

Ця компанія стала чудовим місцем для старту моєї кар’єри в ІТ-сфері та подальшого розвитку. З перших днів роботи мені надали високоякісну техніку від Apple, що дозволило мені ефективно розпочати реалізацію своїх проектів у ролі Full-stack розробника. Я працюю над довгостроковим проектом у команді розробників під підтримкою керівництва. Якщо я зіткнувся з завданням, яке не можу вирішити самостійно, мені завжди готові допомогти, надаючи додаткового розробника.

Загалом, ця компанія залишила в мене дуже позитивні враження, і я вже рекомендував її своїм друзям. Незважаючи на деякі негативні відгуки, можу з упевненістю сказати, що це відмінне місце для роботи, і ви не пошкодуєте, обравши її для розвитку своєї кар’єри.

Підтримали: Kostya ZavaliyAndriy Mykiyevych

Не розумію, звідки береться стільки негативу?! Для трейні чи джуна, це саме те, що потрібно для старту, якщо ти маєш якісь знання, а не просто пройшов курси абияк, і тепер тебе повинні брати на роботу. Тут тобі нададуть для роботи ноутбук (нормальний, а не такий, що запускається за 10 хвилин) — для мене це величезний плюс. Також не обов’язково мати високий рівень англійської (тут тобі з цим допоможуть), якщо тобі потрібно на навчання чи по справах — тебе нормально відпускають без будь-яких претензій і не врізають у зарплату (головне не нагліти). І ще один плюс — це зарплата. Її тобі виплачують з перших днів твоєї роботи (в інших компаніях потрібно пропрацювати 1-2 місяці, щоб вони ще на тебе подивилися, чи підходиш ти їм). Регулярний перегляд зарплати (3 рази на рік, досить високий показник) + бонуси. Для мене ця компанія склала чудове враження, хоча я тільки увійшов в сферу ІТ. Були й моменти вигорання, але керівництво допомогло з цим впоратися.

Можу сказати лише позитивні речі за цю компанію! Офіс завжди світлий і просторий, що створює ідеальну атмосферу для роботи. Всім розробникам надаються високоякісні пристрої від Apple, що значно підвищує продуктивність та комфорт.

Керівництво компанії ставиться з розумінням до особистих обставин співробітників, завжди готове піти на зустріч у випадку необхідності покинути робоче місце чи перейти на гібридний режим роботи. Це демонструє високий рівень лояльності та підтримки з їхнього боку.
А також регулярний перерозгляд заробітньої плати що не може не мотивувати.

Особливе захоплення викликає корпоративна культура компанії, яка включає в себе регулярне наявність солодощів у офісі, додаючи трохи радості кожному робочому дню. Це маленька, але приємна деталь, що покращує настрій і стимулює командну взаємодію.

Маю досвід роботи з цією компанією, працюють приємні і ввічливі люди. Багато цікавих проєктів.

Підтримали: Andriy Mykiyevych

Маю хороший досвід роботи з цією компанією. Дуже хороший і дружній колектив, компанія швидко росте і розвивається. Дуже багато цікавих і різних проектів, зручний офіс, та хороша атмосфера.

Мав хороший досвід співпраці з компанією. Приємний колектив, різного профілю спеціалісти, від трейні на стажуванні до сеньйорів з кілька річним досвідом роботи. Мав спільний проект, результатом задоволений. Все було зроблено у установлені межі дедлайну, робота та комунікація на досить високому рівні. Звичайно це не SoftServe чи інші гіганти IT індустрії, але організація явно заслуговує на повагу. Явних негативних моментів для себе не зауважив. Можу рекомендувати усім.

Підтримали: Vladyslav Protchenko

Привіт, працюю в цій компанії близько року, це моя перша компанія в ІТ.
Офіс розташований у зручному місці, просторий і світлий, обладнаний усім необхідним для комфортної праці.

Команда тут — це справжній клондайк талантів. Вражає рівень майстерності колег, їхнє бажання допомагати новачкам і спільно рости. Кожен день тут — це можливість навчитися чомусь новому.

Зарплатні умови прозорі та справедливі: вони зростають відповідно до розвитку твоїх навичок і вкладу в проекти. Також є бонуси за успішне завершення проектів і позапланову роботу.

Робочий графік гнучкий, і це дозволяє підтримувати баланс між роботою і особистим життям. Керівництво завжди відкрите до діалогу і готове підтримати реалізацію корисних ініціатив.

Ще одна перевага — різноманітні корпоративні заходи та тімбілдинги, які сприяють зміцненню командного духу.

Привіт!
Був у 4х компанія і це пʼята. 2р+ досвіду
Великий світлий офіс, чудово розташований, дають всю необхідну нову техніку, чохли, захисні аксесуари, нові меблі печеньки, кава, тімбілдінги, корпоративи.

Багато цікавих різноманітних людей, неймовірно класних в своїй сфері ( мові програмування ).

ЗП росте кожні 4 місяці умовно: $400 => $600 => $1000 => $2000+ +бонуси $ за дзвінки в овертайм час.
Все залежить від навичок і рівня компетенції ( типу як швидко і якісно виконуєш поставлену задачу ). Це не YouTube, інколи в проєктах є поганий код, замовник хоче новий функціонал, а не те саме, тільки написано по інакшому. Не треба працювати овертайм чи на вихідні, але треба в робочий час.

Тут кольори на кнопках вже всі змінили, текст виправили. На жаль конкуренція велика і якщо ти не знаєш що таке портали і як копіювати обʼєкт, то тобі буде погано всюди!

Але якщо тобі треба досвід, допомога, техніка і цікаві таски то тобі дадуть цікаві таски, допоможуть вирости і стати на ноги! Тримаєшся за свій компʼютер, отримуєш першу зарплатню і все ти інженер.

Тут пропонують все краще, але треба бути кращім!

Є кружок спортивного залу. І дуже красиві дівчата HR і девелопери

Вирішив розказати трохи про свій досвід у компанії Insiders. Мене реально напрягли негативні відгуки про компанію, та я вирішив сам на це все подивитись та послухати. Все не так погано як я думав. Зараз працюю, удосконалюю свої знання, та навіть вже бачу результат своє роботи. Керівництво відноситься досить лояльно до працівників, жодних проблем не виникало, працюю в цій компанії вже 5 місяців

P.S. Працюю тут 5 тижнів (зробив помилку у минулому коментарі)

Дана компанія це шоста в якій я встиг попрацювати в свої 23 роки і перша зі сфери IT, також перша в якій мені не заплатили за виконану роботу!

В перші дні роботи питав колег скільки часу вони вже тут працюють, у відповідь чув від двох до трьох місяців. Зразу мене це не здивувало, подумав, що молода фірма тільки почала надавати послуги. Але дуже здивувався, коли на площадці YouControl знайшов інформацію, що компанія заснована місяць тому. Наступного дня запитав про це в співробітників, на що отримав відповідь, що компанія вже декілька разів міняє назву.

В останній робочий день, мені просто сказали, залишай ноутбук і можеш бути вільний. Я був дуже збентежений, оскільки в перший день був підписаний договір і складений акт прийому на ноутбук, а враховуючи репутацію компанії Insiders не можна було це просто так залишати. Я попросив навести порядок з документами і розірвати договір. Під час даного процесу мій керівник Остап не соромився підходити і казати, що це все дуже довго затягнулося і я марную їх час. Йому було шкода часу працівника, який розбирався з документами, але абсолютно байдуже на три тижні, які я потратив на роботу в цій організації, за яку мені не заплатили.

Пройшов місяць від мого звільнення, ніхто з представників не вийшов на зв’язок зі мною щоб владнати цю ситуацію, що свідчить про те, що це в порядку речей для керівництва.

Вважаю за потрібне поділитися своїм невеликим досвідом з цією «компанією».

Інтерв’ю, скоріш за все, вам буде проводити Trainee розробник.
Тут більше й нема чого додати, висновки та очікування — робіть самі.

Також, мені не було повідомлено про можливі проблеми з клієнтом, прострочені дедлайни проекту та те, що я маю працювати під чужим акаунтом на платформі UpWork.

Отримавши відгуки від теперішніх/колишніх співробітників цієї компанії, а також дослідивши їхню «вражаючу» історію, я б порекомендував вам — триматись подалі від цієї «компанії».

Дякуємо вам за ваш відгук. Ми дуже шануємо вашу думку та досвід, і завжди ставимо до них серйозно. Хоча ми не співпрацювали разом, ми приймаємо ваші зауваження і вивчаємо їх, щоб постійно покращувати нашу роботу та відносини з нашими співробітниками. Бажаємо вам успіхів у вашому подальшому професійному шляху.

Також потрібно було працювати від чужого UpWork акаунта де зіпсовані відносини з замовником із-за зірваних термінів.

Тримайтесь подалі від цієї компанії. Хоч і попасти до них легко але воно цього не варте.

Шкода, що ви зіткнулися з такими негативними досвідами у нашій компанії. Ми завжди ставимося до відносин з нашими співробітниками і клієнтами серйозно і відповідально. Ми вживемо необхідних заходів, щоб вирішити ці проблеми і покращити робочий процес. Ваші відгуки для нас дуже важливі, і ми вдячні вам за зворотний зв’язок.

Оминайте стороною цю компанію))

Доброго дня! Шкода, що у вас склалось негативне враження про нашу компанію. Ми завжди готові до співпраці та діалогу.

Компанія «Insiders», раніше називалась «Vision of Intellect», а ще раніше «NextOne Technologies», про це вже писав відгук.

Це сталось більше трьох місяців тому:

Дизайнерка Лілія звільнилась з «NextOne Technologies» із-за зневажливого ставлення до працівників з боку керівництва.
Після звільнення, фото Лілії, взяте з соціальних мереж, її номер телефону та номер телефону мами опинився на сайтах з надання інтимних послуг.

Притримав інформацію про керівників «NextOne Technologies»: Остапа та Михайла, щоб у працівників вистачило часу вирішити стосовно продовження співпраці.
Ось про Остапа:

Послідовність подій:

1. 30.11.2023 Пост-попередження від Лілії про «NextOne Technologies»
  2. 30.11.2023 копія відповіді в web.archive.org від «NextOne Technologies»
  3. 30.11.2023 не існує юридичної особи «NextOne Technologies»
  4. 30.11.2023 не існує юридичної особи «Appexoft»
  5. 30.11.2023 не існує юридичної особи «Insiders»
  6. 30.11.2023 новина про «NextOne Technologies» на dev.ua
  7. 30.11.2023 новина про «NextOne Technologies» на mc.today
  8. 01.12.2023 новина про «NextOne Technologies» на highload.today
  9. 01.12.2023 топік на DOU NextOne Technologies — ще одна компанія без юридичної інформації
  10. 01.12.2023 коментар про зв’язок «NextOne Technologies» та «Appexoft»
  11. 29.01.2024 заснування ТОВ «АПЕКСОФТ»
  12. 15.02.2024 заснування ТОВ «ІНСАЙДЕРИ»
  13. 21.02.2024 топік на DOU Обережно Appexoft! «Vision of Intellect» стає «Insiders». Частина 1
  14. 06.03.2024 лист на email з претензією від ТОВ «ІНСАЙДЕРИ»
  15. 11.02.2024 коментар від CEO Appexoft