Пройшов цикл співбесід на позицію Middle PHP Developer в штат розробки внутрішнього застосунку однієї французької страхової компанії. Все пройшло добре і інтерв’ю-знайомство, і технічне інтерв’ю з замовником і інженером команди розробки.
Приємно було познайомитися зі Світланою Артеменко, рекрутером Inscale, дивовижна людина і досвідчений професіонал своєї справи. Мені навіть, на інтерв’ю-знаймостві, надали короткий майстер-клас по самопрезентації :D, який був корисним, не зважаючи на те, що я вже відвідав декілька занять по цьому «мистецтву».
Від позиції я відмовився, оскільки вирішив залишитися в поточній компанії. Однак впевнений, що якби я отримав цю позицію, то був би повністю задоволений працею в Inscale.
Враження від компанії залишилися позитивні. Рекомендую до співпраці!

Підтримали: Svitlana Artemenko

Мироне, дякую за теплі слова! Удачі вам у вашій поточній компанії! На зв’язку!

Всем привет! Общался я с рекрутер «Olga Didukh». Она выполнила свою работу качественно. Но к сожалению есть в компании проблемы связаны с менеджеров.

Этапы собеседование: почти все этапы были на английском
1- Интервью с Delivery Manager
2- PI Behavioral Assessment
3- PI Cognitive Assessment
4- Technical Test
5- Интервью с менеджером со стороны клиента
6- Интервью с команды со стороны клиента

Прошел все этапы успешно и клиенту очень понравился.

Я озвучивал ожидаемая зарплата и они были ок. Компания потратила мое время и в конце получил от рекрутера вот такой ответ
«Нашли проблема с бюджетом» не понимаю почему тогда вакансия была :) и почему я общался с клиентом :)

вообщем впечатление о компании осались плохие, не рекомендую !!!

Рекрутер Suganya Laksharam предложила обсудить позицию и провести звонок в рабочее время, т.к. после рабочего времени она не может. Окей, договорились, вышел из офиса и ждал звонка в назначенное время — никто не позвонил. Вечером написала что у нее случилась экстренная ситуация, и ребенок попал в больницу поэтому она не смогла ни предупредить ни позвонить. Попросила перенести звонок на следующий день. Окей, всякое бывает, на следующий день снова вышел из офиса и ждал звонка, никто опять не позвонил. Видимо снова какое-то землетрясение произошло. Хотел позвонить в Киевский офис по телефону который указан на сайте, но он не обслуживается. Написал email о сложившейся ситуации по трем адресам из раздела contacts, но никто не ответил.
Наверное хорошо, что я не работаю в такой компании и хотел бы чтобы другие могли увидеть этот отзыв прежде чем принимать решение о работе.

Підтримали: Illia Ratkevych

Надзвичайно тепле спілкування зі Світланою та командою. Цікава технічна співбесіда та проект. Чудовий офіс в Гулівері та смачна кава. Відразу виникло бажання працювати з цими людьми і схоже мені пощастило.

Працюю Support Engineer на одному з проектів.
Повністю погоджуюсь з попередніми відгуками.
Весь менеджмент Inscale (особливо Світлана Артеменко :) - професіонали своєї справи. Дуже швидко і зрозуміло допомагають з адміністративними речами під час onboarding та у повсякденній роботі.
Продукти круті та актуальні. Є величезні можливості для професійного розвитку
Для мене, це був найкращий досвід спілкування з HR-team і вже після першого інтерв’ю мені захотілося стати частиною цієї дружньої команди, як і сталось, чим я дуже задоволенний!
Рекомендую!

Нещодавно проходив співбесіду в дану компанію на позицію Senior Automation QA Engineer. Залишились тільки приємні враження від всього процесу: як від HR-інтерв’ю зі Світланою Артеменко, так і від технічної співбесіди з командою. Максимально дружня атмосфера, цікаві питання та детальний зворотний зв’язок після інтерв’ю. В результаті за стеком технологій мені більше підійшла позиція в іншій компанії, але про Inscale захотілось залишити тільки позитивний відгук.

Богдан, дякуємо за відгук! Сподіваюсь, в майбутньому ще попрацюємо разом :)

С такими отзывами, аж самому захотелось в такую команду👍 Жаль, что вакансий на мою должность нет

Проходив співбесіду, не пройшов, з англійською погано, єдина компанія після співбесіди в якій залишаються приємні емоції

Проработал полтора года в компании, все топово, начиная с интервью и заканчивая последним днем. Офигенный офис, офигенные люди и крутое настроение, отличные корпоративы. С дверей дают макбук про или идеа пад, на выбор, дают страховку в первый день, сильный преподаватель английского, очень приятная атмосфера в коллективе. Работал над телеком проектом, была очень хорошая команда, 5 командировок за год (2 месяца в Милане, неделя в Риме и две поездки в Финляднию).
В целом только хорошие воспоминания, рекомендую.

Я проходив співбесіду на Python back-end, перші враження про компанію склалися зі знайомства і розмови із Світланою Артеменко (HR). Одразу виникла впевненість, що подальші етапи співбесід і звємовідносин пройдуть так само легко та невимушено, як і перша розмова. Так і сталось, HR відділ своєчасно надавав детальні відповіді на всі мої питання, максимально допомагали із працевлаштуванням і оформленням усіх необхідних документів. Можу погодитись із попередніми коментарями, стосовно найкращого досвіду спілкування з HR.

Максим, дякуємо за відгук :)

Дуже хороша компанія. Працюю на позиції фулстек інженера на одному із проектів.
Мої особисті points про компанію:
1. Аутстаф, нові проекти та замовники
2. Невеликі сіньйорні команди на проектах, наша команда була зібрана з нуля
3. Тісна співпраця із замовниками, народ часто їздить в командування. Наш замовник запросив нас на onboarding одразу через 3-4 тижні після старту. Також всі на постійній основі спілкуються із командами за кордоном, дуже круто можна прокачати speaking)
4. На наш проект технічні співбесіди проходили англійською мовою, ососбисто, face to face в офісі — для мене це плюс
5. Відчувається професіоналізм HR та рекрутерів. Дуже добре підібрані люди в командах, всі привітні, позитивні, дружні. На проектах практикується командний відпочинок за чашкою кави, також всі разом ходимо на обід. Особисто я ні разу не відчув будь-якого негативу зі сторони колег.
6. Офіс. Гулівер, центр міста. Стильний дизайн, лаунж зони із музичкою 24/7 :) Офіс знаходиться в просторі CQ, в будь-який момент можна піти попрацювати на інший поверх із крутим краєвидом)
Із важливого — офіс сучасний із повноцінною системою вентиляції, взагалі немає кондиціонерів. Дуже комофртно працювати, не спекотно і не холодно. В плані щось установити — відремонтувати в офісі — все круто і оперативно
7. Із плюшок — п’ятниці із вином і гарними людьми, є настолки. Також бувають безоплатні івенти від CQ

Рекомендую компанію, за декілька місяців роботи отримав багато позитивних вражень.

Проходила собеседование на позицию front-end, мое знакомство с компанией началось с общения со Светланой (hr) , очень приятная, отзывчивая и сопереживающая. Ребята, которыe меня собеседовали оказались очень скиловыми и приятными. Отношение к кандидату так же оставило только приятные впечатления. Для меня, как для человека, который переживает на собеседованиях все прошло как нельзя положительно и гладко!

Наталя, дякуємо за хороший відгук! :)

Працюю тут більше місяця. Від місця і від людей позитивні враження: найкращий досвід спілкування з hr (зі мною спілкувалась Світлана, було відчуття що ми давно знайомі, без стандартного «в нас таких як ти ще дуже багато, так що давай швиденько розказуй, а ми тобі передзвонимо (або ні)»). Досить швидкий і зрозумілий процес співбесіди (тестового завдання не давали, замість цього було детальне опитування по процесам і навичкам). Йшов на проект як UI/UX дизайнер, детально описувати не буду, в цілому все подобається. Офіс знаходиться в гулівері (виглядає набагато краще ніж на фотографіях). Кожну п’ятницю в офісі проходять винні вечірки на які часто залишаються співробітники. Раджу спробувати і не вагатись дивлячись на єдиний відгук о компанії (певно всі дуже зайняті).

Денис, дуже вдячна за такий щирий і приємний відгук! :) Надіюсь, що й надалі ти будеш задоволений роботою в компанії :)