Пройшов цикл співбесід на позицію Middle PHP Developer в штат розробки внутрішнього застосунку однієї французької страхової компанії. Все пройшло добре і інтерв’ю-знайомство, і технічне інтерв’ю з замовником і інженером команди розробки.
Приємно було познайомитися зі Світланою Артеменко, рекрутером Inscale, дивовижна людина і досвідчений професіонал своєї справи. Мені навіть, на інтерв’ю-знаймостві, надали короткий майстер-клас по самопрезентації :D, який був корисним, не зважаючи на те, що я вже відвідав декілька занять по цьому «мистецтву».
Від позиції я відмовився, оскільки вирішив залишитися в поточній компанії. Однак впевнений, що якби я отримав цю позицію, то був би повністю задоволений працею в Inscale.
Враження від компанії залишилися позитивні. Рекомендую до співпраці!
Всем привет! Общался я с рекрутер «Olga Didukh». Она выполнила свою работу качественно. Но к сожалению есть в компании проблемы связаны с менеджеров.
Этапы собеседование: почти все этапы были на английском
1- Интервью с Delivery Manager
2- PI Behavioral Assessment
3- PI Cognitive Assessment
4- Technical Test
5- Интервью с менеджером со стороны клиента
6- Интервью с команды со стороны клиента
Прошел все этапы успешно и клиенту очень понравился.
Я озвучивал ожидаемая зарплата и они были ок. Компания потратила мое время и в конце получил от рекрутера вот такой ответ
«Нашли проблема с бюджетом» не понимаю почему тогда вакансия была :) и почему я общался с клиентом :)
вообщем впечатление о компании осались плохие, не рекомендую !!!
Рекрутер Suganya Laksharam предложила обсудить позицию и провести звонок в рабочее время, т.к. после рабочего времени она не может. Окей, договорились, вышел из офиса и ждал звонка в назначенное время — никто не позвонил. Вечером написала что у нее случилась экстренная ситуация, и ребенок попал в больницу поэтому она не смогла ни предупредить ни позвонить. Попросила перенести звонок на следующий день. Окей, всякое бывает, на следующий день снова вышел из офиса и ждал звонка, никто опять не позвонил. Видимо снова какое-то землетрясение произошло. Хотел позвонить в Киевский офис по телефону который указан на сайте, но он не обслуживается. Написал email о сложившейся ситуации по трем адресам из раздела contacts, но никто не ответил.
Наверное хорошо, что я не работаю в такой компании и хотел бы чтобы другие могли увидеть этот отзыв прежде чем принимать решение о работе.
Надзвичайно тепле спілкування зі Світланою та командою. Цікава технічна співбесіда та проект. Чудовий офіс в Гулівері та смачна кава. Відразу виникло бажання працювати з цими людьми і схоже мені пощастило.
Працюю Support Engineer на одному з проектів.
Повністю погоджуюсь з попередніми відгуками.
Весь менеджмент Inscale (особливо Світлана Артеменко :) - професіонали своєї справи. Дуже швидко і зрозуміло допомагають з адміністративними речами під час onboarding та у повсякденній роботі.
Продукти круті та актуальні. Є величезні можливості для професійного розвитку
Для мене, це був найкращий досвід спілкування з HR-team і вже після першого інтерв’ю мені захотілося стати частиною цієї дружньої команди, як і сталось, чим я дуже задоволенний!
Рекомендую!
Нещодавно проходив співбесіду в дану компанію на позицію Senior Automation QA Engineer. Залишились тільки приємні враження від всього процесу: як від HR-інтерв’ю зі Світланою Артеменко, так і від технічної співбесіди з командою. Максимально дружня атмосфера, цікаві питання та детальний зворотний зв’язок після інтерв’ю. В результаті за стеком технологій мені більше підійшла позиція в іншій компанії, але про Inscale захотілось залишити тільки позитивний відгук.
Проходив співбесіду, не пройшов, з англійською погано, єдина компанія після співбесіди в якій залишаються приємні емоції
Проработал полтора года в компании, все топово, начиная с интервью и заканчивая последним днем. Офигенный офис, офигенные люди и крутое настроение, отличные корпоративы. С дверей дают макбук про или идеа пад, на выбор, дают страховку в первый день, сильный преподаватель английского, очень приятная атмосфера в коллективе. Работал над телеком проектом, была очень хорошая команда, 5 командировок за год (2 месяца в Милане, неделя в Риме и две поездки в Финляднию).
В целом только хорошие воспоминания, рекомендую.
Я проходив співбесіду на Python back-end, перші враження про компанію склалися зі знайомства і розмови із Світланою Артеменко (HR). Одразу виникла впевненість, що подальші етапи співбесід і звємовідносин пройдуть так само легко та невимушено, як і перша розмова. Так і сталось, HR відділ своєчасно надавав детальні відповіді на всі мої питання, максимально допомагали із працевлаштуванням і оформленням усіх необхідних документів. Можу погодитись із попередніми коментарями, стосовно найкращого досвіду спілкування з HR.
Дуже хороша компанія. Працюю на позиції фулстек інженера на одному із проектів.
Мої особисті points про компанію:
1. Аутстаф, нові проекти та замовники
2. Невеликі сіньйорні команди на проектах, наша команда була зібрана з нуля
3. Тісна співпраця із замовниками, народ часто їздить в командування. Наш замовник запросив нас на onboarding одразу через
4. На наш проект технічні співбесіди проходили англійською мовою, ососбисто, face to face в офісі — для мене це плюс
5. Відчувається професіоналізм HR та рекрутерів. Дуже добре підібрані люди в командах, всі привітні, позитивні, дружні. На проектах практикується командний відпочинок за чашкою кави, також всі разом ходимо на обід. Особисто я ні разу не відчув будь-якого негативу зі сторони колег.
6. Офіс. Гулівер, центр міста. Стильний дизайн, лаунж зони із музичкою 24/7 :) Офіс знаходиться в просторі CQ, в будь-який момент можна піти попрацювати на інший поверх із крутим краєвидом)
Із важливого — офіс сучасний із повноцінною системою вентиляції, взагалі немає кондиціонерів. Дуже комофртно працювати, не спекотно і не холодно. В плані щось установити — відремонтувати в офісі — все круто і оперативно
7. Із плюшок — п’ятниці із вином і гарними людьми, є настолки. Також бувають безоплатні івенти від CQ
Рекомендую компанію, за декілька місяців роботи отримав багато позитивних вражень.
Проходила собеседование на позицию front-end, мое знакомство с компанией началось с общения со Светланой (hr) , очень приятная, отзывчивая и сопереживающая. Ребята, которыe меня собеседовали оказались очень скиловыми и приятными. Отношение к кандидату так же оставило только приятные впечатления. Для меня, как для человека, который переживает на собеседованиях все прошло как нельзя положительно и гладко!
Працюю тут більше місяця. Від місця і від людей позитивні враження: найкращий досвід спілкування з hr (зі мною спілкувалась Світлана, було відчуття що ми давно знайомі, без стандартного «в нас таких як ти ще дуже багато, так що давай швиденько розказуй, а ми тобі передзвонимо (або ні)»). Досить швидкий і зрозумілий процес співбесіди (тестового завдання не давали, замість цього було детальне опитування по процесам і навичкам). Йшов на проект як UI/UX дизайнер, детально описувати не буду, в цілому все подобається. Офіс знаходиться в гулівері (виглядає набагато краще ніж на фотографіях). Кожну п’ятницю в офісі проходять винні вечірки на які часто залишаються співробітники. Раджу спробувати і не вагатись дивлячись на єдиний відгук о компанії (певно всі дуже зайняті).