Працюю в компанії INSART вже понад 10 років і за цей час вона стала для мене надійним місцем роботи. Прийшов сюди на посаду Middle FE Developer, а завдяки можливостям для розвитку та підтримці колег, зумів спробувати себе в ролі Senior FE Developer, Project Lead та Technical Project Manager. Тут панує чудова атмосфера взаємодопомоги, а менеджмент завжди готовий до діалогу та враховує побажання співробітників. Компанія постійно розвивається і створює всі умови для професійного зростання своїх працівників. Я дуже задоволений своєю роботою в INSART і вдячний за надані можливості

Антоне, дякуємо за відгук!

Працюю в компанії з 2021 року. Хочу поділитися досвідом, що особисто мені сподобалось з самого початку і досі є актуальним.
TLDR; Професійна, дружня атмосфера, прямі та відкриті люди, ідеальний work/life balance

— Весь процес рекрутингу був швидким і професійним — від першої розмови з рекрутером до технічної співбесіди, все по суті, без води та «gotcha» запитань.
— Колеги завжди дружньо налаштовані та готові допомогти, будь-які проблеми та питання вирішуються прямо, швидко, без звинувачень або замовчень
— Чіткі зони відповідальності, налагоджені процеси розробки та менеджменту, які оптимізуються тоді, коли це вважається за необхідне всією командою
— Відсутність мітингів «для галочки» та зайвої бюрократії.
— Фулл ремоут

Сергію, дякуємо за відгук!

Мені було приємно попрацювати в компанії, з крутою командою, це був позитивний досвід, до сих пір згадую Insart з теплом! Бажаю успіхів компанії

Юліє, дякуємо за відгук!

Всім привіт! Залишу тут свій відгук про мою співпрацю з компанією INSART.
Працюю в компанії з 2018 року по сьогоднішній день. До компанії я прийшов на позицію JavaScript-розробника. За ці шість років, на мою думку, вдалося побудувати досить успішну кар’єру і спробувати себе на різних позиціях у кількох проектах: senior, tech lead, team lead, project lead. Також за цей час, завдяки відкритості компанії до ініціатив, вдалося взяти участь у різного роду активностях — проведення інтерв’ю, участь у pre-sales активностях, discovery тощо. Для мене це важливий аспект, який дозволяє мені розвиватися.
Окремо про компанію: хороші умови щодо лікарняних та відпусток, різноманітних компенсацій (медичне страхування, оплата IDE, курсів тощо). Також до сильних сторін компанії можна віднести безліч різних тренінгів та активностей, які компанія проводить — курси англійської, курси фінансової грамотності, тренінги для менеджерів тощо.
Рівень компенсації — ринковий, все залежить від навичок та проекту. За 6 років жодного разу не було проблем з виплатами та фінансами в цілому. Компанія вкладає багато зусиль у свою стабільність, мітигацію ризиків тощо.
Також варто підкреслити, що коли почалася війна в Україні, компанія доклала багато зусиль, щоб допомогти своїм консультантам переїхати з небезпечних регіонів, знайти житло, влаштуватися на новому місці і так далі.
До позитивних сторін можна віднести в цілому велику гнучкість компанії та менеджменту в різних питаннях (компанія допомагала мені з купівлею житла (позика), наданням допомоги юристів, бухгалтерів тощо), та ж історія з гнучкістю і в роботі — абсолютно всі ситуації вдавалося вирішити, знайти компроміс тощо.
З моментів, які є точкою зростання для компанії, це однозначно розширення бази проектів. На даний момент у компанії не така велике кількість проектів, і іноді можуть бути складнощі з переходом з одного проекту на інший (там банально може не бути вакантної посади), але в цілому і це питання на моїй пам’яті практично завжди вирішувалося.
Для мене однозначно компанія INSART є чудовим місцем роботи, де в першу чергу я став просто на порядок сильнішим як спеціаліст, отримав багато широкого і цінного досвіду (в технологіях, менеджменті, бізнес-домені фінтеху), знайшов багато товаришів і друзів.
На 100% можу рекомендувати компанію як довгострокового партнера для співпраці та місце роботи!

Владиславе, дякуємо тобі за відгук!

Одне з найдивніших та найневдаліших тех. інтерв’ю які мені доводилось проходити, після якого мені вперше захотілось написати негативний відгук:(

Хантили мене на LinkedIn для вакансії Java Developer, повідомили що сподобався мій досвід.

Рекрутер хороший Анна Шустіна, приємно поспілкувались. А ось на технічному інтерв’ю з Антоном Сустановим щось не пішло, почалось з питання якою мовою мені зручніше спілкуватись: рус чи українською, на що я відповів що мені зручно українською, проте ви спокійно можете говорити російською якщо вам так зручніше. Інтерв’ювер попросив дозволу задавати питання російською, бо йому так зручніше. Немає проблем, навпаки приємно що тепер перепитують, а стосовно мови молодець що намагається!

По інтерв’ю. Загалом, здавалось все добре, всі питання розумію та відповідаю, проходимось від ООП, синтаксису, SOLID, патерни, деталі по спрінгу, база по БД — все що потрібно для роботи, зрозуміло. Імхо, 80% питань закриваю, але деякі непам’ятаю, бо з тим ж спрінгом не працював рік.

Далі щось було дуже дивне, схоже на «стресс тестінг», на що я не очікував. Раптово інтерв’ювер зауважує на тому, що в нього дуже мало часу. І тепер, швидко-швидко, за 2-3 хв виріши задачку в лідкоді, ок щось накарлюкав, швидко яка складність алго. А тепер швидко скажи як дістати з таблиці унікальні значення, напиши запит, давай швидше бо горить, маю йти. Звісно я пливу під цими «швидкими умовами», пливу і відповідаю «select * from table distinct» (правильно select distinct from...). На що вельмишановний Антон подякував і з єхидним виразом лиця повідомив: «Удачі тєбє». Кінець інтерв’ю.

Після цього цікавого інтерв’ю, за декілька днів прийшов базовий темплейт в стилі «сорі бро, ми цінуємо твій час і дуже любимо, але далі не піде». На мої уточнювальні листи «чому? поділіться деталями, я хочу стати кращим!» відповіді не знайшлись. Сумно:( Схоже моя недосконала пам’ять розміщення «distinct» в SQL запиті не протолерувалась відповідно Антоном, як моя толерантність до недосконалих знань української мови Антона в українській компанії (іронія).

Але у всьому треба бачити позитив, як мінімум я на все життя пам’ятатиму де в SQL запиті має бути «distinct». Як висновок, вертаємось до народної корпоративної мудрості — інтерв’ю створене для двох сторін:)

Дякую за ваш час та за цікавий досвід!
Ширма закрита.

Володимире, доброго дня! Мене звати Аліна, я відповідальна за процес найму в компанії INSART.

Нам дуже прикро за ситуацію, що сталась протягом процесу інтерв’ю. На привеликий жаль, ми не змогли вчасно розпізнати некомпетентність Антона щодо оцінки знань кандидатів на співбесіді. Ми обов’язково врахуємо це на майбутнє і додамо всіх зусиль для того, що ситуація не повторювалась. До речі, Антона вже замінили іншим, більш компетентним та ввічливим спеціалістом.

Щодо розгорнутого фідбеку після технічної співбесіди — ми завжди ним ділимось із кандидатами, але за їх особистим запитом, тому що цей фідбек містить певну конфіденційну інформацію, що стосується лише кандидата і компанії. Ваш лист загубився у пошті рекрутера, за що перепрошуємо. Обов’язково найближчим часом надішлемо вам детальний фідбек, якщо це актуально.

Дякуємо за ваш чесний відгук, він обов’язково допоможе нам стати краще.

Нещодавно проходив інтерв’ю на позицію Java Developer в компанії Insart, і хочу поділитися своїм досвідом, який залишив у мене більше питань, ніж відповідей.

Інтерв’ю складалося з двох частин: behavioral interview з менеджером і технічної частини по теорії а також live coding. Перша частина пройшла добре — я відповів на всі запитання чітко та впевнено, надавши аргументовані відповіді.

Технічна частина також не викликала у мене жодних труднощів. Ми обговорили різні теми, і практично на всі питання я відповів без вагань. У live coding завданні я імплементував навіть два рішення, обидва з яких працювали належним чином.

Після вирішення завдання в нас була секція з моїми питаннями, де я поставив кілька запитань щодо технологічного стека, який використовується в продукті компанії. Більше того, я запропонував кілька корисних порад щодо оптимізації продуктивності існуючої системи, одразу вказавши на конкретні точки, де можна зробити імпрувмент. Здавалося б, така ініціатива мала би бути позитивно сприйнята, але в результаті все виявилося інакше.

Через кілька днів я отримав темплейтний лист від рекрутера з відмовою. Це було досить несподівано, адже я був впевнений, що все пройшло на високому рівні, і всі мої відповіді відповідали вимогам.

Єдине, що могло б стати можливим «каменем спотикання», — це моє запитання в кінці інтерв’ю щодо можливостей для кар’єрного росту. Я завжди наголошую на тому, що мені важливо розвиватися технічно і зростати в рамках компанії. Можливо, цей запит щодо кар’єрного зростання не сподобався інтерв’юеру але, на мій погляд, це цілком нормальне питання для кандидата, який хоче розвиватися і приносити користь компанії.

Зараз я лишаюся з запитанням: що саме пішло не так? Відмова, без зворотного зв’язку або пояснень, залишає відчуття неповноти процесу і, чесно кажучи, трохи розчарування.

Добрий день, Денисе!

Щиро дякуємо вам за ваш час і участь у співбесіді. Ми дуже цінуємо ваші зусилля та ініціативу і шкодуємо, що ваш досвід з INSART не відповідав вашим очікуванням.

Ми прагнемо, щоб кожен кандидат отримував тільки позитивні враження від нашого процесу, тому будемо уважно переглядати наш підхід до надання зворотного зв’язку і працювати над його вдосконаленням.

Щоб надати вам більш детальний фідбек і прояснити всі питання, рекрутер зв’яжеться з вами найближчим часом через електронну пошту.

Ще раз дякуємо за ваш час і за допомогу у покращенні наших процесів. Бажаємо вам успіхів і сподіваємося на можливу подальшу співпрацю в майбутньому.

Працюю в компанії більше 5 років. За цей час пройшов декілька різних позицій і цікавих проектів з досить актуальним стеком.
Подобається що компанія змінюється, росте, але при цьому завжди виконує попередні домовленості.
Всі проекти де приймав участь об’єднує позитивна нетоксична non-blame атмосфера, зустрів додататню кількість приємних людей, з деякими дружимо родинами і поза роботою.
Також з плюсів це адекватний рівень компенсації взалежності від продуктивності і обов’язків;
відсутність бюрократії, немає необхідності 100500 запитів і апрувів на кожен чих.
Можна спокійно поговорити і вирішити питання з будь-яким менеджером.
У той же час за ці роки сильно виросла автоматизація різних процесів по документообігу, finance, support, knowledgebase та інше.
Є багато можливостей для кар’єрного роста, тільки б вистачало бажання і власної мотивації :)

Підтримали: Oleh LyfarAnastasiia Hrybova

Нажаль після короткого спілкування з Head of HR Yuliia Shaladanova залишились неприємні враження від її відповідей. Хотілось би більш професійного відношення від такого спеціаліста.

Доброго дня, Назар. Мене звати Аліна, я керую рекрутинг процесом в компанії INSART. Юлія (Head of HR) не є відповідальною за процес наймів, тому ми, на жаль, не зрозуміли ваше звернення до Юлії особисто в лінкедині з проханням переглянути ваш відгук на позицію Strong Junior Front-End Developer, на який, за вашими словами, вам було надіслано лист з відмовою через невідповідність вимогам вакансії. До того ж, Юлія відповіла вам максимально корректно і професійно, що вона не зможе вам допомогти в цьому.

Назар, ми дійсно нещодавно отримали від вас відгук, але на іншу позицію — Middle Front-End Developer, за вимогами якої кандидат повинен мати від 2х років комерційного досвіду роботи, чого ми, на жаль, не побачили у вашому резюме і надіслали вам у відповідь лист про це. Сподіваємось, що в майбутньому ви обов’язково знайдете позицію, яка ідеально підійде для вашої кандидатури.

Бажаємо успіхів та гарного дня!

Вже пройшло достатньо часу як я працюю з цією компанією, а саме з відділом рекрутингу. Можу запевнити що там працюють люди фанатично віддані своїй справі, які максимально сфокусовані на результат. Та за допомогою HR відділу були дуже легкі процеси адаптації та різних мітингів. Я працював під керівництвом Аліни Курдовой та Насті Грибовой, поки що це краща фокус-команда з якою я зустрічався, не кажучи вже про дівчат-рекрутерів.

Підтримали: Anastasiia HrybovaAlina Kurdova

Дякуємо, Олег!

Проходила собеседование в INSART на позицию Recruiter. Сложилось максимально положительное впечатление о компании и людях, которые здесь работают.
Также хочу выделить профессионализм рекрутера Alina Kurdova — поддерживала на всех этапах, быстро предоставляла обратную связь, любые вопросы решались с молниеносной скоростью.

Підтримали: Alina Kurdova

Дякую!

I worked for company in 2017. The team is good and supportive. This is an example where people comes first. Project managers are open-minded and ready to except new visions. I really enjoyed my working process.

Підтримали: Alina KurdovaAngelika Chalapko

Хочу поделиться опытом работы в компании Insart.
Все началось с собеседования, в течении двух часов мы общались на разнообразные темы, начиная с архитектуры приложений и заканчивая процессами в команде. Это было одно из немногих, интересных собеседований на моей практике.
Последующие отношения развивались наилучшим образом. Все офисные вопросы решались быстро и не влияли на работу в целом. Проект писали с нуля в команде опытных разработчиков, тестировщиков и хорошего менеджмента.
В компании Insart я встретил много хороших людей, профессионалов своего дела, с которыми не прекращаю общаться.
Да, были и не приятные моменты, разногласия, споры, и т.д. в команде (рабочие моменты). Но на фоне всего хочу отметить, что у меня остались положительные воспоминания о компании.
Insart позволяет расти и развиваться, остальное зависит от Вас.

Работал в INSART около 3 лет (2013 — 2016). Отличная и дружественная атмосфера, все на высшем уровне!

Проходил в INSART собеседование на позицию Lead QA.

Все три этапа собеседования проходили удаленно, по Skype/Google Meet. Рекрутёр Анжелика Чалапко была приветлива, быстро организовывала созвоны, присылала удобные инвайты и оперативно уведомляла меня о ходе рассмотрения моей кандидатуры. В итоге выбор был сделан не в мою пользу, что не мешает мне отметить высокий уровень организации процесса найма в этой компании. По-видимому, с момента предыдущего отзыва ситуация с рекрутингом улучшилась:)

Підтримали: Alina KurdovaKramarenko Tetiana

Ходил собеседоваться 28 ноября. Всё прошло хорошо, работники вежливые, показали-рассказали. В конце интервью подарили фирменный пакетик с канцелярией и маленьким мячиком :-)
Однако никакого ответа до сих пор не получил (прошло больше двух недель). На следующий день после собеседования HR поинтересовалась моими ожиданиями по зп, я ей ответил — и с тех пор никакого ответа не получил. Полагаю, это не очень красиво с со стороны HR.

Ради справедливости пишу, что сегодня дали ответ:-)