30 жовтня 2024 13:18
Я рідко залишаю відгуки, особливо, якщо мені відмовили. Але тут вирішив поділитися досвідом. І що хочу сказати? За мої 8 років кар’єри розробником, це був найкращий досвід рекрутменту в ІТ. Рекрутерка Роксана суперспеціаліст, бо я відчував, як мене ведуть по процессу, що мене не забувають, що рекрутерка дійсно зацікавлена мені допомогти і в моєму успіху. Відчуття були, що Роксана на моєму боці, хоча і представляє компанію. Така підтримка дуже важлива, особливо в такий час, коли кандидатів вже перестали цінувати на українському ринку праці. Особливо хочу додати, що при цьому всьому не було панібратства.
Також хотів би виділити технічну співбесіду. Все було дуже чітко, структуровано, так, як має бути. Без оцього всього колупання енциклопедичних знань, в яких деякі співбесідники і самі плавають, а співбесіда розтягується на години. Впорались рівно за годину. Теж здоровезний плюс компанії за такий процесс.
Тому у висновках. Я з великою радістю поспівпрацюю з цією компанією ще раз, якщо з’явиться така можливість. Це був неймовірно приємний досвід. Дякую усім, хто був залучений!