27 серпня 2024 13:08

Mykhailo Baturin, Javascript Engineer в Innovecs

Працюю в Innovecs вже 2.5 роки. Починаючи від спілкування з рекрутерами, компанія справила приєме враження. Налагоджений процес онбордінгу і на той час класний офіс у Києві. Мій онбордінг прийшовся на початок війни, коли стабільності годі було чекати, але при цьому від компанії була додаткова фінансова підтримка і звісно ж стабільні виплати і постійна комунікація з СЕО з приводу поточної ситуації в компанії. Це були онлайн зустрічі з СЕО компанії, де кожен міг запитати все, що турбує. До речі такі комунікації є і зараз, що безумовно плюс до лояльності. Поза тим, компанія активно інвестує в своїх співробіників, постійно присутні різні курси і майстеркласи, як технічні так і розважальні. Є програма менторства. Є базові фішки як страхування себе + члена сім’ї, оплата спорту, курсів і тд. Мені подобається ця співпраця, тому з легкістю рекомендую іншим.

Підтримали:  Innovecs Olha Boiko

Вітаємо, Михайло! Ми дуже раді, що ти відчуваєш підтримку та цінуєш наші зусилля. Приємно знати, що робота в Innovecs приносить тобі задоволення.

Дякуємо за твою довіру та такі приємні слова!