30 квітня 2024 13:01
Працюю в Innovecs вже більше двох років. Вирішив приєднатись до компанії через цікаві челенджі та неймовірну корпоративну культуру. Я можу з впевненістю сказати, що це місце, де можна реалізувати свій потенціал та розвиватися професійно. Innovecs — це команда талановитих та пристрасних професіоналів, які завжди готові до співпраці та підтримки.
Важливий для мене момент — робота в інтернаціональній команді, де я можу практикувати англійську та обмінюватись досвідом з професіоналами з інших країн, які мають різне бачення та менталітет.
Загалом, я дуже задоволений своєю роботою в Innovecs і раджу цю компанію всім, хто шукає цікаві виклики, можливості для розвитку та дружню атмосферу.
Дякуємо за твої теплі слова, Артур! Нам дуже приємно, що ти відчуваєш себе частиною нашої глобальної Innovecs родини. Працювати в міжнародній команді та обмінюватися досвідом із колегами з різних куточків світу є важливою частиною нашої корпоративної культури. Сподіваємося, що Innovecs продовжить надихати тебе та приносити задоволення.