19 жовтня 2023 14:36
Я працюю в Innovecs протягом 2 років і можу сміливо сказати, що це одна з найприємніших компаній ІТ, де я коли-небудь працював. Середовище тут на найвищому рівні. Зобов’язаність компанії до відмінності в усіх аспектах дійсно надзвичайна.
Як програміст, я маю можливість працювати над передовим проєктом, використовуючи останні технології та інструменти. Розробницькі команди заповнені талановитими особистостями, які є запаленими до своєї справи, що робить спільну роботу і вирішення завдань дійсно простою справою. Баланс між роботою та особистим життям тут високопріорітетний і це відображається у гнучких розкладах та можливостях віддаленої роботи, які надає компанія.
Однією з основних рис Innovecs є невідступна забезпеченість росту співробітників. Компанія пропонує широкий спектр навчальних та розвиткових програм, забезпечуючи кожному членові команди можливість постійно розширювати свій набір навичок і розвивати свою кар’єру.