11 жовтня 2023 18:05

Nastya Sverenyak, Head of Design в Innovecs

Працюю в Innovecs уже три з половиною роки. За весь цей час трапилось багато всього: роботу я почала у перші дні пандемії ковіду, що було викликом для геть не усіх бізнесів на той час, однак у компанії доволі швидко адаптувалися до цієї ситуації, налагодили усі процеси, і, віддаючи найперший пріоритет здоров’ю працівників, перейшли у повний ремоут, що дозволило зберегти себе у безпеці, і, водночас, безперебійно та плавно почати роботу у компанії. А говорячи про поточні події та роботу у умовах повномасштабної війни, я також хочу відзначити неймовірну гнучкість та адаптацію компанії, налагодження робочих процесів, і допомогу та підтримку співробітників, — це дуже цінно.

Не зважаючи на усі зовнішні обставини, за час роботи в Innovecs я зросла від графічної дизайнерки до керівниці дизайн-відділу, завдячуючи чудовому менеджменту, команді, наданому навчанню від компанії, та, загалом, колегам, що завжди відкриті до допомоги, навчання, та підтримки. Це цілковито свідчить про те, що у компанії зацікавлені до зростання талантів всередині колективу, і це готові підтримувати та надавати належні умови.

Тож, ствердно можу радити компанію як відмінне місце для роботи, самореалізації, та кар’єрного розвитку!

Підтримали:  Alex Lutskiy Olha Boiko

Настю, дякуємо, що ти з Innovecs! За ці роки ти допомогла компанії знаходити нову візуальну концепцію на різних етапах нашого розвитку. Твій кейс — сигнал, що вкладаючись у розвиток та навчання талантів ми підсилюємо команду неймовірними профі, вирощуємо всередині експертів та лідерів. Твоє бачення дизайну та візуального стилю компанії відображають цінності Innovecs та наше ядро. Keep up the good work!