19 вересня 2023 11:16

Олексій Пономарьов, Frontend Engineer в Innovecs

Працюю в Innovecs другий рік, усе чудово!

Максимально адекватне ставлення, цікаві задачі, робота над актуальним проектом. Немає жодних заморочок із трекінгом робочого часу та мікроменеджментом.

Співбесіду проходив у квітні 2022. Всі етапи проводилися професійно, у невимушеній атмосфері. Одразу відчув, що в такій команді буде приємно працювати — і не помилився.

Дуже комфортний офіс із власним генератором та енергонезалежним інтернетом — можна не перейматися стосовно відключень світла. Також в офісі є зручний підземний паркінг, який водночас слугує укриттям.

Innovecs активно підтримує волонтерські фонди та організації, наприклад, «Госпітальєрів».

Олексію, щиро дякуємо за відгук!
З перших днів існування Innovecs нам було важливим створити прозоре робоче середовище без мікроменеджменту. Зараз компанія росте, виходить на нові ринки, ми перейшли на гібридний формат роботи — і у чомусь наші підходи міняються відповідно до best practice. Проте дещо залишається незмінним — ми продовжуємо робити все можливе, щоб талановиті інженери могли реалізувати свій потенціал та розвиватися разом із компанією.