Innovation Feel LLC

Черкаси

Классна компанія та люди що в ній працюють, дуже раджу! З перших днів працевлаштування були дуже доброзичливі відносини, побудовані на взаєморозумінні. Компанія дала гарні можливості для розвитку професійних навичок!

В компанії дружня атмосфера, відчувається підтримка як зі сторони компанії так і від колег, приємно співпрацювати з людьми. Хороше місце для розвитку. Часто бувають невеличкі тімбілдинги та технічні (та не дуже) доповіді. Є в кого запитати про допомогу. Зручний офіс в центрі міста, постійний інтернет.

Підтримали: Mariia Romaniuk

Влад, дякуємо! Було круто працювати разом:))

Я працюю в компанії вже 6 років і 5 місяців на позиції Full Stack Developer, і цей період став вагомим у моєму професійному розвитку. Компанія надає чудові умови для зростання, пропонуючи участь у цікавих та різноманітних проєктах, а також забезпечуючи підтримку з боку команди, яка завжди готова допомогти.

Протягом цих років я спостерігав за еволюцією компанії, і радий, що маю можливість бути частиною цього процесу. В компанії цінують кожного співробітника та довіряють йому, створюючи атмосферу, яка мотивує до постійного самовдосконалення та розвитку.

Це дійсно місце, де комфортно працювати, де стимулюють до професійного зростання та підтримують особисті ініціативи. Я впевнений, що компанія продовжить свій успішний розвиток, і рекомендую її як відмінне місце для роботи.

Підтримали: Mariia RomaniukYuriy Korobeynik

Дякуємо за такий класний відгук^^

Innovation Feel — це унікальне місце для професійного розвитку та взаємної підтримки. Працюю тут вже більше ніж пів року фронтенд-розробником і відчуваю себе частиною команди, яка не лише розвивається разом, але й підтримує один одного у всіх аспектах роботи.

Компанія постійно пропонує нові виклики та можливості для самовдосконалення, а колеги завжди готові допомогти та поділитися досвідом 😊. Особливо приємно працювати в такій дружній атмосфері, де кожен може знайти не тільки професійних партнерів, але й справжніх друзів.

В офісі завжди є печиво, кава, гарний настрій та PlayStation ✨. Це дійсно чудове місце, де можна розвиватися та насолоджуватися робочим процесом!

Дякуємо за твій відгук<3

Працюю в Innovation Feel уже 6 років. Найголовніше, що хотілось би відзначити — це дружній колектив, в якому кожен — професіонал своєї справи, а також чудове лояльне керівництво, яке створює найоптимальніші умови праці, завжди готове піти назустріч та сприяє професійному розвитку своїх співробітників.

В нашому колективі створилась атмосфера, в якій кожен може вільно висловити свою думку і бути почутим. Компанія надає можливість працювати як з комфортного затишного офісу в центрі міста, так і віддалено. Для співробітників регулярно організовуються офлайн зустрічі, як освітнього характеру, так і неформального, на яких можна збагатитись новими знаннями та просто поспілкуватись і розважитись :)

Innovation Feel — це прекрасне місце роботи, де можна постійно розвиватись в професійному плані, заводити друзів та отримувати задоволення від своєї діяльності.

Підтримали: Mariia RomaniukYuriy Korobeynik

Дякуємо за відгук ^^

Я працюю в Innovation Feel вже майже 6 років.

Компанія активно сприяє професійному зростанню співробітників через навчальні програми та тренінги. Відзначу високий рівень співпраці та підтримки серед колег, що створює сприятливу атмосферу для досягнення спільних цілей.
Робота над цікавими та складними проектами стимулює професійний розвиток і розширює горизонти. Гнучкий графік роботи дозволяє ефективно поєднувати професійні обов’язки з особистим життям.

Загалом, я дуже задоволений роботою в Innovation Feel. Це місце, де можна професійно розвиватися, працювати над цікавими проектами та дружити з гарними людьми.

Денисе, дякуємо за такий відгук<3 <3 <3

Innovation Feel — це чудове місце для розвитку та дружби.
Працюю в Innovation Feel вже 4 роки і можу з упевненістю сказати, що це фантастичне місце для роботи.
За цей час я отримав безліч цінних навичок, маю можливість працювати над цікавими проектами та став частиною неймовірної команди.
Мої колеги — це не просто талановиті інженери, а й справжні друзі. Ми завжди готові допомогти один одному, ділитися знаннями та підтримувати одне одного як в роботі, так і поза нею.
Це чудова компанія, яка піклується про своїх співробітників, а також робить все можливе, щоб створити приємну та сприятливу атмосферу для роботи.

Дякуємо за такий теплий відгук<3

Привіт)
Я є частиною коллективу компанії і співзасновником. Тішуся з позитивних відгуків і щиро радий тому що нам вдалося зібрати під брендом таких різних і таких крутих людей. Скілових, позитивних, таких з якими і працювати приємно і відпочивати — залюбки😎

Підтримали: Alona LosMariia RomaniukMaksym Suhak

Innovation Feel: моє місце сили!
В компанії панує атмосфера підтримки, креативу та розвитку.

Work-life balance тут на висоті. Компанія розуміє важливість балансу між роботою та особистим життям, тому пропонує гнучкий графік, можливість віддаленої роботи та інші зручності. Це дає можливість бути максимально продуктивним на роботі та приділяти час сім’ї та своїм захопленням.

Команда в Innovation Feel — тут завжди готові допомогти, підтримати та поділитися досвідом, оточують позитивні, компетентні та щирі люди.

Відкрита комунікація — це один із принципів роботи Innovation Feel. Тут немає місця замовчуванням або недомовкам. Будь-яке питання можна вільно обговорити з керівництвом або колегами. Це створює дружню атмосферу довіри та розуміння.

Умови праці в Innovation Feel сприятливі для розвитку та комфортної роботи. Сучасний офіс, зручне обладнання, все необхідне для продуктивної роботи.

Рівень заробітної плати тут вище середнього по ринку. Компанія цінує своїх співробітників та справедливо винагороджує їхню працю.

Innovation Feel — це місце, де я можу рости, розвиватися, застосовувати всі свої навички та отримувати задоволення від роботи. Я рекомендую цю компанію всім, хто шукає не просто роботу, а команду однодумців, можливість для розвитку та гідну винагороду за свою працю.

P.S. А ще у нас чудові корпоративи!

Олена, дуже приємно бачити твій відгук<3

Працюю на посаді QA вже майже рік. Спочатку працювала мануальним тестувальником, але через пів року компанія підтримала та посприяла початку мого становлення тестувальником-автоматизатором, що значно підвищило мою кваліфікацію та допомогло отримати цікавіший проект. Колектив реально чудовий, дуже швидко допомогли адаптуватися та почувати себе комфортно, всі завжди готові допомогти у вирішенні будь-яких питань. Офіс дійсно комфортний, що створює сприятливу атмосферу для продуктивної роботи. Дуже приємно бути частиною такого професійного та приємного середовища.

Ліза, дякуємо за фідбек!
Раді, що ти у нас є:))

Працюю в компанії 4 з половиною років, з них останні 3 роки HR Manager.
Найперше, за що хочеться сказати так це за людей, в компанії чудовий та дружній колектив. Бути в «своїй тарілці»- це дуже важливо. Мені пощастило:)
Компанія допомагає розвиватись, керівники завжди підтримують та дають поради.
Затишний офіс в центрі міста, завжди є смаколики, якими можна підкріпитись, якщо забув обід:))
Офіс працював і в коронавірус і в блекаут.
Часто проводяться внутрішні технічні лекції на яких можна дізнатись щось нове та тімбілдінги.
В компанії чують своїх людей, це класно!)