29 березня 2019 16:40

Oleksandr Stradetskyi, Senior/Lead ASP.NET Developer з 2018 року

Коли я познайомився з компанією Innocode, на моє здивування, Я не побачив жодного коментаря на dou про компанію. А шкода... Я не міг сказати нічого про неї тоді але розповім трішки про неї тепер.

Зараз, коли я вже пропрацював більше 9 місяців, я хочу поділитись своїми враження. Це компанія з крутою корпоративною культурою, в якій дуже комфортно працювати. Всі люди які тебе тут оточують, приємні, дружні і з ними легко та просто знаходити спільну мову, легко пожартувати, не залежно чи ти спілкуєшся з СЕО, СТО, СОО чи будь ким С... :-) Тут всі рівні в невимушеній атмосфері... Чого вартує лише той факт, що в компанії слалась традиція, коли вранці приходиш в офіс і вітаєшся, це не просто сухе привіт або рукопотискання, тут люблять обійматись. :-) Це дійсно круто!

Це компанія родинного типу, де круто не лише працювати а і проводити час. Дуже відкрита і з різними івентами, знайомствами з питаннячками для нових людей, коли ті приходять в компанію. І це дійсно дає можливість і новій людині розслабитись і тим хто працює тут, щось дізнатись про нову людину. Коли ти потрапляєш в Innocode, ти попадаєш в родину.

Дякую вам за атмосферу, за фітбеки які допомагають постійно розвиватись і будьте такими як ви є. Маштабуйтесь правильно а не швидко. Цікавих вам проектів. І всього хорошого, що у вас є і прижилось вже на рівні культури компанії.

Зупиняюсь писати, бо писати можна довго... Знайомтесь ближче і пишіть свої враження... Думаю вони будуть близькими до моїх... Дякую! :-)

Українсько-Норвежський Zappos з найкращими його сторонами! :-) Хто не зрозумів, читайте книжку: Тоні Шей — Доставка щастя