Infozahyst

Київ

2 лютого 2023 15:44

Serhii Shcherbakov, Recruiter

Доброго дня!
Відгукнувся на вакансію junior recruiter. Через багато тижнів отримав на ел. Пошту відписку, проте що віддано перевага іншому кандидатові.
Хотілося б по пунктам почути розгорнуту вмотивовану відповідь, що саме вас не влаштувало.
Не раджу відгукуватися на такі вакансії. Вони з кандидатом не говорять. Конкурс фіктивний. Переможець заздалегідь визначений. А далі йде гра в збір резюме.
Треба на законодавчому рівні ввести адміністративну відповідальність за такі вакансії.

подавалась сюди кілька разів, так як дуже хотілось працювати саме тут, бути корисною суспільству та мати цікаву роботу, що разу отримувала відгук, але не підходила по скілам, відповіді були розгорнуті, спілкування адекватне, приємне.

Сергію, доброго вечора.
Ринок junior*ів зараз дуже перенасичений кандидатами, конкретно по цій вакансії бажаючих було близько 400. В купі з відключенням електроенергії та ракетними ударами це завершилось неприйнятно великим терміном надання зворотного зв’язку, за що я приношу вам наші вибачення. Розгорнутий фідбек надішлю вам на пошту завтра.
Дякую, що приділили нам час та успіхів у пошуках.

Підтримали: Ivan Kuzan