6 червня 2024 21:19
Шахраї... як мінімум частина бізнесу заключається у працевлаштуванні своїх співробітників в інші компанії (допомагають пройти співбесіду) під підставними іменами. Компенсації отримує зовсім інша особа, а потім частку заробленого отримує той нещасний чи нещасна, які погодились на цей треш і місяцями живуть з чужим імʼям.
Очевидно що Illya Kovtun це все не придумав сам і це розповсюджена практика, використовуючи скрутні обставини з пошуком роботи на ринку праці і безвихідну ситуацію для багатьох кандидатів які на це ідуть.
Кандидати, ІМО — нічим хорошим для вас це не світить, ви опинитесь у Inforce (або таких як Inforce) в заручниках, щодня зі стресом, ну і задумайтесь про перспективи, їх нема.
Якщо адміністрацію dou цікавлять докази, то можу надати. Тут цього робите не можу, що б не шкодити тим хто в заручниках.
Іллі Ковтуну бажаю знайти кращу бізнес модель, може спробуйте розвинути прозорий аутсорс, або знайдіть інвестора на продукт, тоді про вас не будуть писать на доу...
Олександре вітаю!
Ми не працевлаштовуємо своїх працівників у інших компаніях. Але для вашого відома, працевлаштування своїх працівників в іншій компаній — це аутстафінг, а не шахрайство. Аутстафінг — це одна із моделей використання трудових ресурсів. Визначення можете загуглити). Роботодавець при працевлаштуванні зобов’язаний взяти копії документів, що дозволяють встановити особу, тому складно уявити, що ви маєте на увазі про підставні імена.
Також ви згадуєте «скрутні обставини на ринку праці». Хороші спеціалісти завжди затребувані. Якщо у вас скрутне становище з працевлаштуванням, пропонуємо працювати над покращенням своїх професійних навичок.
Шахрайство це злочин, за який передбачена відповідальність. А безпідставне звинувачення у злочинах це швидше всього бажання помститися за щось, можливо не пройдена співбесіда, можливо бажання таким чином отримати у зворотних коментарях деталі бізнес моделі.
Щодо організації бізнес моделі, то тут ми надаємо перевагу користуватися думкою кваліфікованих спеціалістів із менеджменту, а не коментарями рандомних ображених осіб. Inforce працює на ринку вже не перший рік, саме за рахунок вибору кваліфікованих кадрів.
Звинувачення у поганому ставленні до людей спростовується тим, що наші колеги обирають тривалу співпрацю із нами, та регулярно приймають рішення про продовження співпраці.
На завершення закликаємо зберігати хоча б мінімальну повагу до себе та оточення, і не дозволяти собі безпідставне звинувачення у злочинах. Компанія Inforce давно працює на ринку не порушуючи закони: ні державні, ні моральні.
Вдалого дня,Олександре!
Компанія Inforce давно працює на ринку
Я вже запитував раніше /companies/inforce-digital/reviews/65564/ стосовно юридичної реєстрації компанії
Якщо ви називаєте «компанією» то надайте посилання на юридичну особу
За схожою схемою працювала StarApps, ось з відгуку /companies/starapps/reviews/49426/:
А це тому, що працювати ви будете не від свого імені, а від імені керівника, або когось з ПМ.
StarApps вже має нову назву Appexoft
Й Insiders використовує схожу схему, ось з відгуку /companies/insiders/reviews/68010/:
Також, мені не було повідомлено про можливі проблеми з клієнтом, прострочені дедлайни проекту та те, що я маю працювати під чужим акаунтом на платформі UpWork.
Insiders теж вже багаторазово змінювала назву /forums/topic/47642/