16 січня 2024 13:56

Соломія Стасів, Sales Manager в Inforce

Я працюю в компанії Inforce вже більше 4х місяців і за цей час ще не було моментів, які змусили б пустити сльозу від розпачу (що вже є хорошим показником для мене).

ІТ сфера — це щось нове і непізнаване для мене, принаймі так було, до першого мого робочого дня в компанії. Влитись в процес роботи, колектив, технічні та побутові нюанси було максимально безстресово для мене. Мої колеги оточили мене підтримкою, легко йшли на контакт, багато жартували та дали почуття комфорту — все це триває і до сьогодні. Швидкому та ефективному освоєнню своїх обовʼязків я завдячую своєму ментору-сейлу, який 24/7 дає відповіді на найпримітивніші мої запитання і при цьому завжди зберігає спокій та почуття гумору.

Компанія розширила мої горизонти щодо співпраці з іноземними клієнтами та дала відчути особливості спілкування та корпоративних цінностей різних національностей.

Найбільше мені подобається, те що Inforce може розгледіти в тобі творчі таланти, та мотивувати проявляти свій потенціал по максимуму.

І на завершення, я кайфую від молодого колективу, який розділяє дні народження та тематичні вечірки разом. Тут ніколи не сумно, завжди панує затишна і дружня атмосфера, що дає 1000 та 1 причину прийти на офіс і в найгіршу погоду Львова😇

Дякуємо за відгук!