8 березня 2023 16:06
Працювала в компанії близько 5 років (кінець 2017- початок 2023).
Якщо коротко, то рекомендую компанію як роботодавця та щиро дякую всім, з ким вдалося попрацювати у проектах та просто по робочих питаннях.
Нижче надаю детальну суб’єктивну оцінку в розрізі процесів, що випливає лише з моїх особистих вражень:
1) Процес найму та звільнення: 5/5, все швидко та чітко.
2) Бухгалтерія: 5/5, за період співпраці не було ні затримок, ні помилок.
3) Технічна підтримка: 5/5, прозора система управління запитами (щось не працює, потрібна ліцензія, техніка, обладнання і тд),
4) Проекти: 5/5, мені подобались і замовники, і проекти. Є можливість переходити в інші проекти, брати участь у прісейлах. Якщо проекту немає, то домовляєшся з безпосереднім менеджером які задачі з розвитку важливо взяти в роботу та на яких умовах.
5) Розвиток та навчання: 4/5, є внутрішні мовні курси та спеціалізовані курси, додатково можна погодити проходження курсів у зовнішнього постачальника з відшкодуванням.
Також може пощастити якщо менеджер підрозділу або направлення організовує внутрішні knowledge sharing. У мене так було і це круто.
Раз на рік проходить evaluation program, де тебе оцінюють колеги та керівник. Із недоліків цієї системи, що roadmap твого розвитку там передбачений, але ти фактично його сам собі пишеш і забуваєш до наступного року.
6) Команди та підрозділ: 4/5, колеги — професійні, вмотивовані, готові допомогти, ти відчуваєш себе частиною команди. Час від часу траплялися конфліктні ситуації з безпосереднім менеджером. Доводилось пояснювати, що навіть якщо я помилилась або чогось не знаю, то це не означає, що можна розмовляти у зневажливій формі. Іноді він вибачався, іноді переносили зустріч для того, щоб емоції стихли.
7) Медичне страхування та спорт: 5/5, мені дуже подобалась система, при якій на рік виділялась певна сума коштів, яку ти міг витрати на медичне обслуговування на власний розсуд. З початком пандемії ця програма, на жаль, закрилась. Натомість можна було створити запит на часткову компенсацію медичної страховки та я не бачила сенсу купувати страховку за 10+ тисяч, просити компанію покривати частину, а потім двічі сходити в умовний Добробут з ГРВІ тому я не користувалась цією програмою. Лікарняний покриває 100% винагороди. Є встановлена щомісячна сума для компенсації занять спортом.
8) Офіси та коворкінги: 5/5, до пандемії був великий офіс на Польовій, з часом він поступово зменшував свою площу і зараз залишилось декілька кімнат. З початку блекаутів я обладанала енергонезалежне робоче місце і компанія мені щомісячно компенсувала суму, що приблизно дорівнює місячному абонименту в коворкінг. Також є домовленості з мережами коворкінгів по всьому Києву. Офіси компанії є в інших містах України та в містах інших країн.
9) Клуб лояльності та бонуси: є невеличкі брендовані подарунки на круглі річниці, приємним сюрпризом є новорічні подарунки для малюків, виплати при виході в декрет, подарунок при народженні дитини, концтовари для першокласників.
Окремо хочу відзначити, що компанія активно допомогала з релокацією під час перших місяців війни, однозначо висловлювала свою позицію, проводила (і надалі проводить) часті внутрішні зустрічі з керівниками компанії, збори на закупівлю важливих речей для ЗСУ та організовує різні важливі соціальні проекти. Цінності компанії мені імпонують.
Надю, дуже дякуємо тобі за розгорнутий зворотний зв’язок про компанію. Нам шкода, що у твоєму досвіді співпраці з Infopulse були випадки непорозуміння з менеджером. Ми серйозно ставимося до розвитку навичок не лише спеціалістів, а й керівників, тому в Infopulse маємо програми розвитку soft skills спеціалістів усіх рівнів. Зокрема для менеджерів ми нещодавно оновили програму «Managers Grow up Academy», вона призначена для розвитку лідерського потенціалу теперішніх і майбутніх керівників. Програма має Core і Advanced рівні та покриває напрями комунікацій, роботи з командою, стратегічного мислення та ін.
Крім того, є можливість ескалювати (в тому числі анонімно), якщо поведінка колег не відповідає правилам, які описані в Code of Conduct.
Сподіваємося на співпрацю з тобою і у майбутньому.