6 квітня 2021 13:13
2018 — будучи trainee, закинув анкету на .NET, передзвонили, але залишили без фідбеку. Знову відправив — ігнор. Пройшло 2 роки, вирішив знову спробувати і знову ігнор. Відчуття, ніби у Infopulse там є банліст, або Житомирський філіал забиває на народ
Вітаю, Ростиславе
У 2018 та 2019 році з вами вели комунікацію по телефону рекрутери компанії. Вони повідомили, що у випадку отримання позитивної відповіді по розгляду вашого резюме менеджером, наступним кроком буде проведення технічної співбесіди. На жаль, рівень вашої кваліфікації на той момент не співпадав з вимогами, саме тому співпраця не склалась.
22.03 ви надіслали своє резюме на відкриту позицію Junior .NET Developer (9774) і отримати таку відповідь:
We have saved your CV in our database. Our recruitment specialist will contact you if your skills and experience fit the position requirements.
Тому ваш коментар стосовно повного ігнорування з боку нашої компанії не є коректним, адже відповідь була вам надіслана. Вакансія, на яку ви надсилали своє резюме вже закрита, проте будемо раді в майбутньому поспілкуватись з вами стосовно інших відкритих позицій у нашій компанії.
Ірина Гуменюк
Head of Talent Acquisition Team