Infopulse

понад 1500 спеціалістів
Київ, Львів, Одеса, Вінниця, Житомир, Івано-Франківськ, Бидгощ (Польща), Варна (Болгарія), Варшава (Польща), Гаага (Нідерланди), Гданськ (Польща), Лодзь (Польща), Ріо-де-Жанейро (Бразилія), Софія (Болгарія), Франкфурт-на-Майні (Німеччина)

8 лютого 2019 21:27

Андрей Цукерман, Web master, FEDeveloper в ASTA.MOBI

Враження що це найгірша, безвідповідальна компанія. Вакансія досі активна, хоча два рази по ній писав, а там відписують що не актуальна, проте й далі шукають по ній. Як на мене керівникам офісів якось байдуже, в якому світлі їх представляють деякі айчари. Соромно їм не буває. Тепер через них вся компанія такою здається «безтолковою».

Андрію, доброго дня!
Ваші відгуки на вакансію були отримані, проте не містили актуального резюме. На наші запити надіслати його ми не отримали від вас жодної відповіді.
Ми вам також повідомляли, що пошук спеціалістів на вакансію призупинений. Наразі вакансія відмінена та знята з усіх ресурсів.

Оскільки зі свого боку ми відразу відреагували на ваш запит і були готові до діалогу, вважаю ваші звинувачення необґрунтованими.

Нам шкода, що у вас склалося таке враження про компанію, ми відкриті до співпраці та готові розглянути ваше резюме.

Надсилайте, будь ласка, на [email protected]

Доброго вечора Артем. У пошуку на даному ресурсі вона чомусь доступна, я через інші не відправляв. Тут тоді є два варіанти : 1) ДОУ — щось погано працює і надає недостовірні дані; 2) Ваша людина, що «завідує» актуальністю на цьому ресурсі «косячить».