18 лютого 2022 21:12
Я працюю в компанії вже майже 3 роки і можу сказати, що це найкращий мій досвід. Тут дійсно цінують працівників. До них не ставляться як до ресурсу з якого потрібно отримати максимум і викинути. В LinkUp турбуються про особистий розвиток працівників. За кожним є закріплений ментор до якого можна звернутись із проблемою. Це стосується не тільки технічних завдань, але й особистих також.
Також до уваги завжди беруться побажання. Наприклад якщо хочеш змінити технологію на якій працюєш то у тебе завжди є такий шанс і компанія буде сприяти твому новому вектору розвитку.
Всередині компанії досвідчені працівники проводять мітапи на яких розказують про нововведення в свому напрямку, про нові патерни та правила, нові технології та «кращі практики».
Особисто для мене є важливим те, що тут дуже лояльне керівництво. Ти завжди можеш розказати про свої проблеми, тебе почують та допоможуть знайти вирішення. Також завжди дослухаються до побажань та пропозицій. Якщо тебе щось не влаштовує в процесі чи в архітектурі проекту ти можеш про це сказати, запропонувати краще рішення і це не проігнорують, а внесуть відповідні зміни для покращення. Те саме стосується відпусток, дей-оффів чи лікарняних. В компанії завжди готові зрозуміти тебе та допомогти. Головне не боятись про це говорити.