Influence Pro Services

Прийшла на співбесіду

Рекрутерка без камери
Така типу можем без камери
Я думаю ну ок
Розказує мені інформацію, я прям чую, що читає

Потім бачу, що я подавалась в одну компанію (і в назві зустрічі ця ж компанія), а рекрутерка говорить про іншу. Вона така ну це дві різні компанії в одній

Потім говорить мені ну це криптоіндустрія. Я спокійно ставлюсь до крипти, в мене самої є крипта, просто що весь цей шейді процес у звʼязці з криптою якось взагалі не викликає довіри. Про нішу має бути вказано одразу у вакансії, інакше ви витрачаєте час кандидата

Я сказала, що шукаю для себе іншу нішу, і попрощалась

Олександро, вітаю!

Дякую, що поділилися своїм досвідом проходження інтерв’ю.

Мені щиро шкода, що участь у процесі залишила у вас неприємне враження. Водночас дякую, що звернули увагу на моменти, які нам варто додатково опрацювати та покращити як у процесі найму, так і у взаємодії з партнерами з найму.

Дякую за ваш зворотний зв’язок!

Перейти до дискусії

Працюю в Influence Pro Services понад пів року.

Регулярно багато цiкавих задач і викликів, які реально прокачують. Команда сильна, продукти живі — є відчуття, що їх хочеться і можна покращувати. Окремий плюс — тімлід. Завжди допомагає підсилити ідею або ініціативу, знайти, де вона може дати більший імпакт. Це сильно мотивує не зупинятись.

Подобається, що є можливість впливати на процеси й розвиватись професійно всередині компанії. Ініціативи не губляться — їх чують. Будь-які питання чи запити вирішуються швидко через HR, без зайвої бюрократії. Можна напряму пропонувати покращення керівництву і отримувати адекватний, зрозумілий фідбек.

Задоволений що працюю тут.

Підтримали: Elvira Ivanova

Працюю в компанії 10-ий місяць. Маю тільки приємні враження від того куди та як рухається компанія. Уся комунікація від самого початку прозора та чітка. Дуже вразило те як проводилось технічне інтервʼю, жодних нерелевантних питаннь не було. Запитували виключно по тому на яку позицію я йду та які знання (реальні) мають прикладну суть, а не суто теоритичну. Це відразу підштовхнуло мене прийняти офер без жодних вагань.
Компанія надає можливість розвитку, покриває витрати на те що допомагає бути тобі більш продуктивним в роботі, немає бюрократичної тягонини.
Є можливість залучатись до процесів на всіх рівнях, що дуже добре для розуміння чого очікує бізнес і приймає обгрунтовані пропозиції покращення.
Маємо багато проектів різної складності, що для мене ++ тому що є можливість розвивати різний спектр скілів, як хард так і софт (за рахунок взаємодії з різними командами).
Ще раз особливо хотілось би відмітити комунікацію, бо це дуже важливо для злагодженої роботи, а комунікація залежить від людей. Люди тут — просто чудові і відкриті.
Дуже тішусь що попав сюди і маю такі можливості по створенню крутих та корисних продуктів 💚

Підтримали: Elvira Ivanova