Infinity Technologies

Київ, Харків, Суми, Лондон (Велика Британія), Цюрих (Швейцарія), Bad Schönborn, Roselle, IL

12 січня 13:53

Andrii Piddubnyi, Talent Acquisition Manager в NDA

Гортав DOU, зайшов на сторінку своєї колишньої компанії й вирішив залишити відгук, хоча вже давно не працюю тут.

Уперше я прийшов в офіс у Сумах влітку 2023 року. Тоді в мене був зовсім невеликий досвід у рекрутингу, а після початку повномасштабки знайти роботу для джунів було нереально. Але мені дали шанс проявити себе, за що я вдячний, у результаті я пропрацював тут більше року.

За цей час я реально виріс професійно, багато зрозумів та здобув досвід. Тут мене навчили тому, що і кандидат, і рекрутер — це рівноправні партнери. Навіть коли клієнти крутили носом щодо кандидатів, ми намагалися відстоювати їхні інтереси, а не просто відсіювати без розбору.

Хочу подякувати Олександру, що повівся на цю авантюру і взяв мене, Євгену — за те що вчив по максимуму, за підтримку та людське відношення :).

Більше року я вже працюю в іншій компанії та навіть ніші, але досвід роботи в Infinity для мене дуже важливий. Я радий, що розпочав свій шлях саме тут.

Підтримали:  Eugene Dmytriev, Roman R

Андрій, дякую за теплі слова, і хоч ти наразі працюєш не знами, сподіваюсь на можливість ще раз поспівпрацювати у майбутньому!