Infinity Technologies

Київ, Харків, Суми, Лондон (Велика Британія), Цюрих (Швейцарія), Bad Schönborn, Roselle, IL

4 листопада 2025 17:28

Bohdan Bilotserkivets, Junior developer в Infinity Technologies

У Infinity Technologies я прийшов за досвідом — в результаті декількох продуктивних місяців ми реалізували три командних проєкти, за які я встиг опанувати роль DevOps-інженера, Data-інженера та Тимліда. Завдяки якісній підтримці нашого ментора Анни (Anna Bytsenko) нам це вдалося. Важливо і те, що компанія залишається під час війни у Сумах та співпрацює із СумДУ — підтримує життєдіяльність регіону, країни, нашу моральну стійкість. Дякую за ці можливості!

Підтримали:  Roman R

Нажаль, ця компанія не виплатила мені заробітню платню, потім зі мною звʼязалася журналістка DOU і запитала, чи це так, я відповіла, що так. Тоді Роман запропонував мені вийти на дзвінок, я вийшла, там мені почали розповідати, що я погано працювала і грошей мені ні за що давати, я сказала, що значить не давайте, я вам що, змушую? Після того Роман писав мені у приватні повідомлення, щоб я сказала DOU, що мені віддали ці гроші або він віддасть DOU нашу переписку, я сказала надсилайте. Тоді компанія надійслала мені досудову претензію (не можу її прикріпити сюди, вийшлю усім бажаючим по запиту), що я маю або сказати DOU, що зі мною розразувалися або маю заплатити їм майже 2 мільйони гривень. Я надіслала цю претензію журналістці DOU та заяву в прокуратуру, журналістка сказала, який жах, юридичну підтримку надаватиме ми не будемо (враховуйте це при спілкуванні з DOU), прокуратура також не надала відповіді, чи справа відкрита чи ні. Але представники компанії теж мені більше не писали щодо своєї претензії.
Але DOU пише статтю, що зі всіма розрахувалия лише з однією співробітнецею йдуть перемовини. Знаючи прекрасно, що перемовин там нема, а є погрози! Ось що треба знати про DOU. І про цю компанію.

Екатерина, вы обманываете читателей Dou, я вам такого не писал.

Добре, якщо брати точну цитату, ви написали це «Я на DOU напишу окремий лист зі скріншотами переписки, документами та цим відео.» А до того на дзвінку ви казали (чи ви чи Дмитро), що ви дзвонили мені по 40 разів і що я погано працювала і тому мені не можна віддати грошей. А вже в іншому обговоренні тут ви кажете, що я не відпрацювала повний місяць. А в тому обговоренні в іншому коментарі кажете, що я відпрацювала майже 2 місяці, але не залоговуала достатню кількість годин і що в документах на онбординг мені було вказано, що будуть платити лише за ті години, що напряму оплачені клієнтом. В той самий час, які документи на онбординг мені надали (копіюю з телеграма, щоб ви не сказали, що я обманюю)
«Кенг, [6 сент. 2024 г., 09:25:38]:
Доброго ранку

Надсилаю вам корпоративну пошту та пароль до неї

Пізніше зміните пароль

[email protected]
XG4<aPdqHABq7yZ&

На цій пошті інвайт у слак

Кенг, [6 сент. 2024 г., 10:35:39]:
Заходьте у слак, та повідомте мені як зайдете

Можете написати вже в ньому

Я там [видаляю ФІ рекрутера]

Підписаний»

Це ВСІ документи на онбординг, які мені надіслали, тож як ви вважаєте, може бути у доступі до слаку інформація, що мені будуть платити лише за години, які оплачує безпосередньо клієнт? І як це тоді мало б працювати, іншу роботу я просто буду виконувати безкоштовно? І саме головне — нащо ви це вигадали, якщо це брехня, не було ніяких таких документів на онбординг, і це легко підтвердити — ви аж ніяк не зможете довести, що надсилали мені такі онбординг документи.

Додаю вашу цитату з іншого місця, копіюю, тож буде точна, скрін зробила
«„хоча ніде немає домовленостей, що вам платять лише за залогований час“ це було частиною онбординг-документів, тих самих, які вам надіслали 6 числа: „скріни, де мені надсилають документи на онбординг на 6 вересня“.».

Дякую за теплі слова! Бажаємо подальших успіхів і яскравих проєктів!