24 травня 2021 14:20
Що робить Infineon Technologies справді унікальним на нашому ринку, так це 2 речі:
— фокус на інновації. Особисто мені дуже приємно було випадково дізнатися, що ми є авторами найбільше патентів США на винаходи серед наших співвітчизників, деталі ось тут: www.innolyticsgroup.com/top-100?lang=uk
— розробка крутих рішень (це сам чіп та програмне забезпечення до нього, засоби розробки), які використовуються найвідомішими компаніями для створення революційних продуктів в областях IoT, WiFi, USB-C, сенсорних технологій, систем допомоги водію (ADAS), безлічі різноманітних white goods. Дуже приємно бачити рішення, архітектуру якого сам розробляв, наприклад, в дисплеї навігації машини чи в сенсорній панелі керування.
Цінність будь-якої технологічної компанії в людях. Ми зібрали найкращих фахівців, для того аби робити world class продукти. Так що компанію можу рекомендувати як для фахівців з великим досвідом роботи, так і для новачків. Приємно, що понад 90% фахівців, котрі свого часу залишили нас аби спробувати щось інше повертаються до нас знову з новими знаннями та новим досвідом. Це справді круто і приємно!
Щодо процедури найму — то тут досить стандартно: декілька співбесід, виконання тестового завдання, прийняття рішення і підготовка оффера. В нас є чудова програма по релокації до Львова.
Якщо є якісь запитання — пишіть в коментарях, з радістю поділюся інформацією чи відповім на запитання.