7 травня 2025 13:36
Хочу поділитись історією, яка вже зустрічається тут у коментарях. Я пропрацював у компанії близько пів року на позиції Flutter Developer. На прохання компанії надав креди від свого UpWork аккаунту. Як раз у той самий час, коли я збирався йти, апворк запросив додаткову верифікацію. Її я проходив разом із сейлзом, який вів мій аккаунт, З ШЕРИНГОМ екрану. Тобто людина бачила абсолютно все що я роблю під її керівництвом. Отже, після проходження верифікації аккаунт заблокували. Коли почали розбиратись мене звинуватили в тому, що я завантажив обрізане фото паспорта. Це так, але по перше я ніколи в житті на той момент не користувася UpWork і не знав цих правил, по друге куди дивилась людина, що зі мною проходила верифікацію і професійно цим займається? Компанія пообіцяла зайнятись відновленням мого аккаунту але дуже мляво це відбувалось. Коли я зайшов на пошту до якої привязаний аккаунт, то на своє здивування побачив лист від апворка в якому чітко було написано «Your ID has been verified, and now you’re good to go!». По датах це було як раз після тієї верифікації. І слідом за ним наступний лист у якому було «...we’ve completed another review of all the information available. In doing so we have concluded that your account will remain permanently deactivated. Please note that this decision is final and we are unlikely to respond to further replies on this case.». Тобто, аккаунт був заблокований з інших незрозумілих причин. Ось такий сумний досвід я набув і незрозуміло чи вдасться мені колись відновити мій аккаунт.
Андрій, доброго дня!
Нам щиро жаль, що у вас склався такий досвід.
Зі свого боку хочемо запевнити, що компанія не припиняла зусиль із відновлення доступу до вашого профілю. Ми підтримуємо з вами зв’язок і надаємо оновлення відповідно до відповідей від служби підтримки Upwork. Процес розгляду, на жаль, не завжди прозорий і передбачуваний, однак ми продовжуємо апелювати та тримати ситуацію під контролем, щоби не втратити жодної можливості вплинути на її вирішення.
Дякуємо вам за терпіння і відкритість у спілкуванні, якщо виникнуть будь-які питання — пишіть✨