Incode Group

Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя

28 січня 2024 0:05

Kyrylo Arkhypov

Працював у Дніпровському офісі півтора року на позиції Front-End розробника.

Працевлаштування проходило досить типово: невелике тестове > розмова з HR > технічне інтерв’ю. Усі процеси були швидкими та без різних «креативів», а усі інтерв’юєри — привітливими та вічливими. На позиції завжди враховуються твої побажання щодо проєкту — ніхто не буде ставити перед фактом i казати, що ти повинен працювати саме над цим. Також, уже під час роботи у тебе періодично цікавляться — чи все тебе влаштовує. Дуже адекватні проджєкт менеджери, які дійсно допомагають працювати, а не заважають, як це, на жаль, інколи буває. Для роботи мені був наданий новенький макбук (за бажанням можна взяти комп’ютер на Лінуксі), а також подаровано! офісне крісло до столу. Графік роботи — гнучкий. Колектив — дуже приємний та дружній. Також, хочу відзначити майже повну відсутність бюрократії, що на початку може бути навіть дещо незвично. Будь-які питання можна вирішити, просто побалакавши напряму з COO.

Раз вже про це зайшла мова — хочу окремо виділити COO Вадима Дикого, після перших днів знайомства з яким зразу стало зрозуміло його вкрай відповідальне відношення до свого підрозділу та працівників. Як я вже писав вище — усі питання (або побажання) спокійно вирішувались через нього, причому майже миттєво. Вадим завжди робив усе, щоб я не переймався ні чим, окрім своїх прямих робочих обов’язків.

Про печиво:
— за необхідністю надається робоче обладнання
— дійсно непогані курси англійської (правда)
— після 6 місяців у компанії є можливість отримати оплачувану медичну страховку
— 100% компенсація лікарняних
— компенсація на заняття спортом (у розумних межах, звісно)
— регулярний перегляд ЗП
— система бонусів
— бухгалтерська та юридична допомога, або просто консультації
— приємні подарунки на свята та різні дати

Після роботи в Incode Group у мене залишились тільки приємні спогади та позитивний досвід.