INC4 це перша компанія яка просить тестове, узгоджує з тобою дату коли ти його надаси, а потім більше не читає повідомлень!
Пишу цей відгук бо вже пройшов тиждень після того як відправив тестове на перегляд у джині, у результат на сьогодні «Не прочитано» як і подальші повідомлення!
Розберіться зі своїми ейчарами будь ласка, я особисто спілкувався з Юлією, година часу на ознайомче інтервью, потім ще декілька годин на написання тестового, а все що було від компанії потрібно це прочитати і дати хоч якийсь фідбек, та навіть «ми обрали іншого» вже краще ніж ця гра у мовчанку!
Сподіваюсь цей відгук буде корисним наступним кандидатам яким пропонує робити тестове INC4 та компанії щоб налагодити процеси.
Вітаю, Едуарде!
Дуже шкода, що у вас склався негативний досвід з INC4.
Прошу вибачення за затримку зворотнього звʼязку на 8 робочих днів з мого боку.
Незалежно від ситуації, ми дуже хотіли все-таки надати вам детальний фідбек щодо тестового, від чого Ви, нажаль, відмовились. Але ми беремо до уваги наші помилки і щоденно працюємо над процесом рекрутингу, аби більше таких ситуацій не сталось.