InBoost

Полтава

В компанії після технічної співбесіди trainee/junior QA інженерам пропонують НЕОПЛАЧУВАЛЬНИЙ випробувальний термін на 2 місяці, після якого МОЖЛИВО ви будете працювати далі в компанії і отримувати гроші.

Принаймні зрозуміло чому наймають «неофіційно», адже встановлення працівнику випробування на безоплатній основі законодавством України не передбачено.

Вітаю, Олександр. По перше ви не подавали своє резюме до нас. По друге в вакнсії вказано, що є стажування, ми берем QA без досвіду тому 2 місяці це по суті стажування на проекті, і так навчання у нас безкоштовне. Дякую за ваше зауваження додамо більше інформації в вакансію, щоб було зрозуміліше здобувачам.

Всем привет.
Я человек очень сдержанный и никогда не писал отзывы ни об одной компании. Не о плохих собесах, не о плохом подходе, никогда не писал... (до сих пор)! Но тут я честно в шоке!
По рекрутменту — я отправил своё CV — а они мне без звонков:
— «Здрасте, хотите выполнить ТЗ?».
— «Ну ок, скидывайте»
— «У вас сутки на выполнение...»
(А вы кто вообще такие? Какие условия сотрудничества? WTF!???)

А вот ТЗ меня повергло в шок.... пфффф.... Вот бы вам скинуть принт-скрин того что они хотят на ТЗ.... (честно!). Ну это полноценная страница (мультифункциональная!!!), без объяснения какими библиотеками готовых компонентов пользоваться... (получил ответ на вопрос про библиотеку: — «Біблеотака готових к-тів, це цікаве питання, яка йому подобається для вирішення к-тної задачі Іконки може с фігми тащити») Вам точно нужно было бы скинуть принт-скрин... я всё скопировал и переписку, и ТЗ (на всяк случай ;) по запросу любому скину.... АХРЕНЕЕТЕ!!!!)
«Задача:
1. Верстка сторінки та основних компонентів
2. Повна Верстка блоку «Повідомлення для клієнта
3. Повна Верстка блоку „Кнопки навігації“
4. Повна Верстка блоку „розміщення кнопок“ з драген дропом (ДРАГ Н ДРОП? ЧТО КАРЛ????)
5. Верстка карточки. Вона повинна переміщатися.»

Друзья.... я никогда не писал ни хвалебных, ни негативных отзывов...

Доброго дня, Станіславе. Просимо вибачення за деякі нюанси при передаванні технічного завдання. На дану вакансію ми отримали більше 400-ста заяв, тому спілкування ведеться в чаті. При такій кількості кандидатів спілкування HR-менеджера з кожним по телефону — викликає труднощі. Дякуємо вам за відгук, приймемо до уваги!