28 липня 17:40
Працюю в компанії вже понад три місяці на позиції Junior Media Buyer. За цей час успішно пройшов адаптаційний період і отримав багато практичного досвіду. Можу впевнено сказати, що тут справді є можливість швидко розвиватися та здобувати навички, які складно отримати самостійно.
Процес адаптації побудований дуже грамотно. Тут нормально ставляться до того, що стажер може чогось не знати або припускатися помилок.Якщо виникають складнощі в роботі, їх розбирають разом, пояснюють причину та показують, як уникнути подібних ситуацій у майбутньому. Завдяки цьому значно легше вливатися в роботу та швидше розвиватися як спеціаліст.
Окремо хочеться відзначити команду. Колеги відкриті, відповідальні та завжди готові поділитися своїм досвідом.
Особлива подяка HR за те, наскільки якісно організований процес адаптації. Протягом усього випробувального періоду відчувалася щира залученість і бажання допомогти освоїтися в компанії. Особисто для мене це був один із найкращих прикладів того, як може бути організований онбординг нового співробітника.
На період адаптації за кожним новим співробітником закріплюється ментор. У моєму випадку, попри велику завантаженість, вона завжди дуже швидко відповідала на запитання. Завдяки цьому навчання не зупинялося, а будь-які незрозумілі моменти вдавалося швидко розібрати. Пояснення завжди були зрозумілими та по суті,тому не виникало відчуття, що залишаєшся з проблемою сам на сам.
Також раз на місяць проходили зустрічі з Team Lead для перевірки знань. Найбільше сподобалося те, що ці зустрічі були спрямовані не на оцінювання чи критику, а на те, щоб зрозуміти, що вже добре засвоєно, а що ще потребує уваги. Якщо чогось не знаєш або припускаєшся помилки, тобі одразу допомагають розібратися та пояснюють незрозумілі моменти. Такий підхід робить процес навчання значно комфортнішим і допомагає швидше розвиватися.
Загалом за час роботи в компанії в мене залишилися лише позитивні враження. Вдячний команді за підтримку, відкритість і можливість отримати цінний практичний досвід.