iMonMedia Group

Київ, Дніпро, Запоріжжя, Варшава (Польща)

26 квітня 15:23

Nikifor Funtusov, Media Buyer в iMonMedia Group

Нещодавно завершив випробувальний термін у 3 місяці та офіційно перейшов на позицію Junior Media Buyer. Хочу поділитися враженнями, поки вони ще свіжі.

Прийшов у компанію фактично без досвіду на цій позиції, тож трохи переживав, чи вдасться влитися в нову сферу. Виявилось, що даремно хвилювався. Адаптація вибудувана грамотно: тебе не кидають одразу у вир, а поступово занурюють у процеси, дають час засвоїти нову інформацію й розібратися з усіма нюансами роботи.

Окремо хочу подякувати ментору, тімліду та HR. Ментор не просто роздає завдання, а пояснює логіку й реально вкладається в твій розвиток. Будь-яке питання, навіть базове, не залишається без відповіді. Тімлід завжди на звʼязку, відкритий до діалогу, працює без тиску й зайвого мікроменеджменту, тому є простір думати своєю головою й пробувати щось нове. HR від першого дня супроводжувала щиро, а не формально: регулярно цікавилася, як справи, чи комфортно, чи немає труднощів. Така зв’язка дуже допомагає на старті.

Колектив дружній, атмосфера спокійна й робоча. Видно, що в компанії цінують людей і вкладаються в їхній розвиток. Я радий, що потрапив саме сюди, і з нетерпінням чекаю наступних етапів свого зростання в команді. 🤝

Підтримали:  Ксенія Леонова