Нещодавно приєднався до команди Illuminal як перший Mobile Developer у відділі мобільної розробки — і одразу зрозумів, що потрапив до правильного місця.
З першого дня відчув, що тут немає бюрократії і дистанції між людьми — є тільки однодумці, які горять своєю справою.
Разом генеруємо ідеї, обговорюємо рішення і перетворюємо їх на реальні продукти. Кожен проєкт це виклик, кожен день це можливість зробити щось круте.
Illuminal — це місце де тебе чують, цінують і дають простір для розвитку. Рекомендую!

Працюю в Illuminal над сайтом компанії. Тут не пушать за помилки — підтримують і разом шукають рішення. Команда дружня, обговорення спокійні й по суті, є довіра. Тут є гарний розвиток для кожного, незалежно від досвіду. Приємно бачити, що результат моєї роботи йде в діло.

Працюю в Illuminal вже більше року і можу сказати, що це один із найцінніших професійних досвідів у моєму житті. Тут дуже зважено вибудований процес інтеграції в проєкти: новачків поступово занурюють у робочі завдання, дають всю потрібну інформацію та підтримку. Завдяки цьому я швидко адаптувався й відчув упевненість у своїй роботі.

Атмосфера в команді максимально дружня і підтримуюча. Колеги завжди готові підказати, допомогти чи поділитися досвідом, а це особливо важливо на старті.

В цілому тут справді приємно працювати: є відчуття стабільності, можливостей для розвитку і того, що твій внесок цінують. Для мене Illuminal це про здорове, людяне і продуктивне середовище, де хочеться рости далі.

В Illuminal я відчуваю, що моя робота має справжню цінність. Тестування тут не є формальністю: до пропозицій прислухаються, а ініціативу підтримують. Це створює впевненість, що твій внесок дійсно впливає на результат і водночас робить природним ставити запитання чи пропонувати рішення.

Особливо ціную атмосферу: вона дружня, відкрита до ідей і водночас зосереджена на досягненні результатів. Кожен проєкт дає можливість вчитися новому, зростати професійно й відчувати підтримку команди.

Для мене Illuminal — це місце, де поєднуються розвиток, командна культура та можливість бачити реальний результат своєї роботи.

Підтримали: Olha Shkliarova

В компанії працюю як Junior AQA ще не так довго, але вже задоволена організацією процесів та проектом, з яким працюю. Компанія та команда молода, але дружня, менеджмент зацікавлений у розвитку своїх співробітників і допомагає з будь-якими питаннями. Також в команді заохочується ініціатива, підтримуються та розглядаються нові ідеї для покращення внутрішніх процесів.

Підтримали: Olha Shkliarova

В Illuminal я працюю як лідген і дизайнер вже цілий рік, і для мене цей досвід насамперед про команду. Тут вдалося знайти правильний баланс між професійністю та людяністю: колеги завжди відкриті до нових ідей, готові обговорювати пропозиції й реально підтримують у будь-яких робочих ситуаціях. Особливо цінним для мене став досвід участі у проєктах, де можна одразу побачити конкретний результат своєї роботи — це дуже мотивує і додає відчуття значущості внеску.
Окремо хочу відзначити сильну командну культуру, яка створює атмосферу співпраці й довіри, чітко вибудувані процеси, що допомагають працювати ефективно, а також постійні можливості для розвитку й зростання. На мій погляд, саме це поєднання робить роботу в Illuminal не лише професійно цінною, але й по-справжньому приємною.

Підтримали: Olha Shkliarova

За час роботи в компанії (майже рік) я дуже ціную те, що мені подобається. Найбільше мене вразила командна робота: кожен член команди підтримує один одного, завжди готовий допомогти і поділитися знаннями. Це створює атмосферу, в якій приємно працювати та постійно розвиватися.

Найціннішим досвідом для мене стала можливість брати участь у складних проєктах, які дали змогу значно покращити мої професійні навички. Я вдячний за довіру та свободу дій, що дозволяє мені реалізовувати ідеї та бачити результат своєї роботи.

Серед очевидних плюсів — це комфортні умови праці та сприятливе середовище для розвитку. Компанія заохочує ініціативу, пропонує цікаві виклики та можливості для навчання. Тут є все для того, щоб відчувати себе частиною успішної та дружньої команди.