IdeaSoft.io

Київ, Харків, Львів, Варшава (Польща), Лісабон (Португалія), Прага (Чехія)

30 травня 2025 10:38

Тарас Козубов, front end developer в IdeaSoft

Пропрацював в компанії 3.5 роки і загалом дуже задоволений досвідом. Робив як outstuff на іноземний продукт.

Про проект:
За ці 3.5 роки працював стабільно на одному проекті. Мав змогу попрацювати з різними технологіями і цікавими тасками.
там завжди дослухалися до твоєї думки і загалом є відчуття що ти частина продукту.

Про ideasoft:
— за 3.5 роки жодних затримок з виплатами, завжди все вчасно. Мінімальна кількість проблем, і вони завжди прокомуніковані наперед. Велика повага фінансовому відділу
— мені дуже сподобався hands off підхід. Завжди готові допомогти якщо щось йде не так, але якщо все добре, то до тебе немає лишніх запитань
— тільки позитивний досвід з HR. Усі з ким мав справу, завжди привітні, завжди готові допомогти, завжди приємні в розмові
— класні подарунки. У мене вже купа мерчу, який я з задоволення використовую
— підтримка в кризових ситуаціях. На початку війни і під час найдовших вимкнень світла, завжди лояльно і з підтримкою
— багато різних івентів для різних людей. Я наприклад був щасливий взяти участь у турнірах по іграм, які проводились раніше

вдячний за плідну співпрацю

Тарасе, дуже дякуємо за такий змістовний і теплий фідбек!
Приємно бачити, що навіть через роки дрібниці, увага до деталей і просто нормальне людське ставлення залишають по собі гарний слід.
Дякуємо за співпрацю, довіру і за всі ті 3.5 роки разом — було дуже цінно мати тебе в команді 🖤 Успіхів далі!