11 березня 2025 13:15
Працюю у компанії вже 2.5 роки на позиції Front End Developer, і можу впевнено сказати, що це чудове місце для роботи та розвитку.
Перш за все, хочу відзначити роботу HR-відділу — спілкування завжди приємне, відкритість до діалогу на високому рівні. Регулярні 1-на-1 зустрічі не лише допомагають відслідковувати професійний розвиток, а й дають змогу обговорити загальний стан і можливе вигорання. Це дійсно створює відчуття, що компанія цінує своїх працівників.
Компанія дає чудові можливості для розвитку, оскільки проєкти дуже різноманітні. Є як легші, так і досить складні, де можна проявити ініціативу та запропонувати власні рішення. Використовуються сучасні технології, що дозволяє бути в курсі трендів та вдосконалювати свої навички.
Окремо хочеться відзначити команду — професійна та досвідчена команда завжди готова допомогти та підтримати. Це створює комфортне робоче середовище, де легко працювати та обмінюватися знаннями.
Загалом, компанія залишає позитивні враження. Якщо вам важливий професійний розвиток, дружня атмосфера та підтримка з боку команди, це точно гарне місце для роботи!