IdeaSoft.io

Київ, Львів, Варшава (Польща), Лісабон (Португалія), Прага (Чехія), Харків (Україна)

17 травня 2022 14:12

Victoria Kotenko, IT Recruiter в IdeaSoft.io

З IdeaSoft любов трапилась на інтерв’ю. Та вже рік я працюю у компанії та знаю всю її кухню. Хочу поділитися своєю думкою щодо компанії за такими факторами: як розвиток, проєкти, команда, соц. пакет.

Розвиток: це компанія для людей з активною життєвою позицією, які мають амбіції. Компанія швидко розвивається, тому також важливо бути гнучким. Своєю чергою, керівництво звертає увагу на дані фактори та намагається допомогти співробітнику зі свого боку. Також раз на пів року є перегляди компенсації.
Проєкти: в основному у сфері блокчейн, але є проєкти з іншими доменами на аустафі. У співробітників є можливість вибирати проєкт.
Команда: у команді IdeaSoft ти одразу почуваєшся себе своїм, завжди можна звернутися до колег і вони намагатимуться допомогти.
Велика заслуга у цьому HR відділу, які багато роблять для колективу. Багато активностей таких, як квізи, тусовки в офісі, дуже класні корпоративи та тімбілдінги.
Соц. пакет: він досить стандартний. Але компанія не покине, якщо у співробітника є проблеми та намагатиметься допомогти індивідуально.

Якщо ви не боїтеся складного домену і робити собі виклики, то в IdeaSoft будуть раді новим членам команди!